Connect with us

Știri

Agresiune sexuală în școală! Un profesor a fost reținut

Profesorul de la şcoala privată din sectorul 3 al Capitalei acuzat că ar fi agresat sexual o elevă a fost reţinut de poliţişti. Cercetările vor fi continuate de Secţia 13 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, anunţă Poliţia Capitalei.

„În urma audierilor efectuate în cauză, precum şi a altor activităţi procedurale, bărbatul de 40 de ani, cadru didactic, a fost reţinut. Cercetările sunt continuate de Secţia 13 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală”, se arată într-un comunicat al DGPMB.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei, la secţia de Poliţie s-a prezentat o persoană care a sesizat că fiica sa minoră a fost atinsă în zonele intime de către un cadru didactic de la şcoala unde urmează cursurile primare.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Elevă înjunghiată de iubitul de 24 de ani, care a venit la școală după ea!

O elevă în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a la Școala din localitatea vasluiană Osești, a ajuns la spital cu răni la mâini, după ce a fost tăiată cu un cuțit de către un tânăr de 24 de ani care a sechestrat-o.

Nervos că părinții adolescentei nu o lasă să aibă o relație cu el, tânărul a sechestrat-o pe minoră.
Pe numele său, polițiștii emiseseră deja un dosar penal pentru act sexual cu un minor, dat fiind că eleva este elevă în clasa a VIII-a.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în seara de 29 martie, tânărul, înarmat cu un cuţit, a mers la şcoala din Oşeşti, unde fata învăţa în schimbul de după amiază a intrat în cancelarie.

O profesoară l-a anunțat că eleva lipsește, chiar dacă aceasta era în timpul cursurilor. Cadrul didactic i-a anunțat apoi pe părinții elevei. Tânărul s-a întâlnit pe drum cu părinții elevei și l-a lovit pe tatăl fetei, apoi s-a întors la școală.

Întors la cancelarie, tânărul le-a găsit pe elevă, pe mama acesteia și pe profesoara cu care vorbise.

Le-a amenințat pe cele două femei și amenințat că va veni Poliția, tânărul a plecat, nu înainte de a o lovi pe mama minorei.

Eleva a mers acasă cu părinții și acolo a fost lovită cu cuțitul de către atacator.

Eleva înjunghiată a fost dusă la spital

”Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore.

Iar astăzi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului”; au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, potrivit adevărul.ro.

CITEȘTE ȘI: Crima din Brașov: Ce au găsit legiștii la autopsie. Avocatul criminalului vine cu noi informații înfiorătoare despre acesta
Tânăr acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor în vârstă de cinci ani, reținut. Ce s-a aflat despre vinovat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top