Categorii Știri

Aimee Iacobescu si Cezara Dafinescu, conflict public din cauza unui presupus imprumut de 2.000 de lei

Doua actrite indragite ale teatrului si filmului romanesc sunt in conflict. Marul discordiei, un presupus imprumut in valoare de 2.000 de lei.

Cele doua artiste ale teatrului si filmului romanesc sunt acum la pensie, dupa mai bine de 40 de ani petrecuti pe scena Teatrului National „Ion Luca Caragiale” din Capitala. Cele doua colege pareau legate de o adevarata prietenie, insa au ajuns sa se certe din cauza banilor. Mai mult, acum doi ani,  Aimée Iacobescu a fost certata cu Rodica Popescu Bitanescu  (77 de ani), iar Cezara Dafinescu a sprijinit-o public. Tot Cezara i-a fost alaturi recent lui Aimée, in razboiul pe care actrita il are cu UNITER, in cazul indemnizatiilor de merit.

Tragedie in lumea sportului romanesc! A murit un mare roman!

Sorin Oprescu scapa de arestul la domiciliu! Primarul suspendat, sub control judiciar

In urma cu doua luni, Aimée Iacobescu a ajuns in atentia publica dupa ce a marturisit ca moare de foame cu o pensie de 2.040 de lei si ca unica salvare ar fi o indemnizatie de merit. Cu toate acestea, presedintele UNITER, Ion Caramitru (73 de ani), i-a spus sa mai astepte.

Conform legii, actorii pensionari cu realizari deosebite pot beneficia pe durata vietii de 2.700 lei neimpozabili, bani suplimentari pensiei. Actrita sustinea ca toti banii de pensie ii da pe medicamente, iar restul de-abia ii ajung sa-si achite facturile si sa manance. Impresionati de situatia lui Aimée Iacobescu, admiratorii sai au donat 22.000 de lei pentru ea. Acum, Aimée Iacobescu se cearta cu Cezara Dafinescu.

„Datorita admiratorilor mei care imi sunt mereu alaturi, am reusit sa-mi platesc datoriile si voi putea sa trec aceasta iarna fara probleme. Pentru operatia de cataracta a mamei mele am pus deoparte 2.000 de lei. Dupa ce am declarat cati bani s-au strans din donatii, pe 10 decembrie, m-a sunat Cezara sa-mi ceara 2.000 de lei… A specificat «cu imprumut, pana pe 15». Am crezut ca pana pe 15 decembrie, cand luam pensia, dar a vrut pana pe 15 ianuarie (2016 – n.r.). Si i-am dat. A venit, a luat banii si dusa a fost. Mama a fost martora. Nu m-am gandit nicio secunda sa facem o hartie de mana, ca doar ne cunoastem de atata vreme. De atunci Cezara n-a mai dat niciun semn. Am tot sunat-o, dar nu-mi raspunde. I-am trimis si un mesaj la care nu a raspuns… Eu, acum, ce fac cu mama, cum o mai operez daca nu mai am bani?!”, a marturisit Aimée Iacobescu, pentru ziarul Ring, potrivit Romania Tv.

Sursa foto agerpres.ro

 

 

 

 

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More