Categorii Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mihaela a plans! Afla de ce!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, LUNI, 18 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mihaela a plans in emisiunea de azi! Motivul a fost chiar sora ei mai mare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Ea este cea mare, de fiecare data cand se intampla ceva, ea ne simte. Si vorbeam cu ea de cate ori aveam nevoie de ea. Am vorbit cu ea, ea a vorbit mai mult, eu am ascultat-o si probabil ca mi-a indus starea asta. Mi-a spus lucruri frumoase: voi deveni matusica, ma sustine si sa nu ma schimb”, a spus Mihaela plangand.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „M-am bucurat ca am vorbit cu ea, starea era dinainte sa vorbesc cu ea. Aveam o stare mai proasta. Cand ai o stare proasta si te abtii, ai nevoie sa rabufnesti. Ieri am fost si nervoasa, sunt si un pic racita”, a spus Mihaela.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cu toate acestea, motivul pentru care Mihaela a plans, pare sa fie mult mai profund de atat. Sora ei mai mare i-a spus sa „aleaga cu inima”, lucru interesant avand in vedere ca aceasta se afla intr-o relatie cu Constantin de mai bine de o luna.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Cand mi-a trimis un buchet de flori mi-a spus acelasi lucru. Nu mi se pare ciudat ca mi-a spus asa. Ea se referea la mai multe lucruri si la Constantin. Nu stiu ce a vrut sa spuna. Probabil ca se refera si la faptul ca se discuta despre cealalta persoana si cred ca din cauza asta mi-a spus”, a completat Mihaela.

 

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More