Connect with us
Guvernul a dispus mobilizarea unui pachet extins de ajutoare financiare pentru locuitorii zonelor afectate de inundații.

Știri

Ajutor pentru sinistrați – Guvernul promite fonduri preventive

Guvernul a dispus mobilizarea unui pachet extins de ajutoare financiare pentru locuitorii zonelor afectate de inundații. În cadrul întâlnirii de mâine, executivul va decide bugetul ce urmează să fie alocat pentru situațiile de urgentă.

Ajutor pentru sinistrați: cabinetul Cioloș pre-întâmpină dezastrele

Potrivit informațiilor, cabinetul Cioloș urmărește implementarea unui sistem de redirecționare a banilor din Fondul de Intervenții. „Astfel, unităţile administrativ-teritoriale afectate de calamităţi naturale produse de inundaţii vor avea la dispoziție bani din vistieria Guvernului. Totodată, banii guvernamentali vor asigura continuitatea serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei.”

Citește și: Arafat, ajutor pentru sinistrații din Galați: „Am scos de la Rezervele de Stat 18.000 litri de apă minerală şi 27.000 de conserve”

În aceeași ședință, Guvernul va trimite fonduri semnificative către municipiul Galați, pentru restabilirea serviciului centralizat de alimentare cu energie termică.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top