Connect with us

Știri

Al doilea bebelus al familiei regale este pe drum! Kate Middleton a intrat in travaliu

Palatul  Kensington a confirmat că Ducesa de Cambridge, soția prințului William,  a intrat în travaliu și se pregătește să nască.

Sursele de la Palatul Kensington au confirmat că ducesa va naște la același spital la care a născut prima oară și anume Spitalul St. Mary din vestul Londrei. Kate Middleton a fost internată în Lindo Wing, aripa privată a spitalului. Ducesa de Cambridge este în grija chirurgului ginecolog al casei regale, Guy Thorpe-Beeston. Prințul George s-a născut atunci când Marcus Setchell era medic șef la casa regală.

Al doilea fiu al ducesei și al Prințului William va fi al cincilea nepot al Reginei Elisabeta și al patrule în ordinea la tron. Primul fiu al familiei se numește George Alexander Louis de Cambridge și a fost născut în data de 22 iulie 2013.

La o conferință de presă care a avut loc pe 9 aprilie la palatul  Buckingham, un consilier a declarat că Middleton și Prințul William „sunt extrem de recunoscători pentru urările pe care le-au primit în ultimele câteva luni.”

Citeste mai multe AICI.

 

Sursa foto: hepta.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top