Connect with us

Știri

ALBA-NEAGRA cu JEREMY CLARKSON. BBC il reangajeaza dupa ce s-a certat cu sefii si scapa de proces

BBC il reangajeaza pe fostul prezentator al emisiunii TOP GEAR, Jeremy Clarkson, dupa ce acesta a fost demis din cauza neintelegerilor cu cupola emisiunii.

Jeremy Clarkson revine pe ecranele BBC ca invitat special intr-o emisiune de satira, „Have i got news for you”, pe 24 aprilie. Acesta va prezenta editia speciala de la acea data, scriu ziarele britanice, la mai putin de cateva zile de cand a fost lasat fara emisiunea TOP GEAR.

CITESTE SI> GEORGE COPOS, ACUZATIE GRAVA LA NICI 24 DE ORE DE LA ELIBERARE

Publicatia The Mirror scrie ca Jeremy Clarkson avea deja semnat contractul cu emisiunea „Have I got news for you”, inca dinainte de altercatia care a dus la demiterea sa.

Jeremy Clarkson a declarat ca va mai aparea pe sticla vorbind despre masini, alaturi de fostii sai colegi de la BBC, intr-o serie de show-uri live in Australia, Africa de Sud si Marea Britanie, intr-un turneu intitulat „Clarkson, Hammond and May”, pentru a-si achita obligatiile contractuale.

Producatorul emisiunii TOP GEAR, Oisin Tymon, l-a iertat pe realizatorul tv pentru iesirea pe care a avut-o si a renuntat sa il denunte in instanta, cerandu-i daune morale.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top