Connect with us

Știri

Alege piese originale din dezmembrari doar de la Dezmembraru

Alege piese originale din dezmembrari doar de la Dezmembraru

Dezmembraru s-a nascut din pasiunea si devotamentul pentru recuperarea si comercializarea pieselor din dezmembrari auto. Calitatea, corectitudinea si profesionalismul au atins excelenta in fiecare aspect al business-ului, actionand ca o busola pentru fiecare actiune desfasurata in cadrul unei afaceri dezvoltate cu succes de catre o echipa receptiva la nevoile clientilor.

Dezmembraru s-a nascut din pasiunea si devotamentul pentru  recuperarea si comercializarea pieselor din dezmembrari auto. Calitatea, corectitudinea si profesionalismul au atins excelenta in fiecare aspect al business-ului, actionand ca o busola pentru fiecare actiune desfasurata in cadrul unei afaceri dezvoltate cu succes de catre o echipa receptiva la nevoile clientilor.

Prin respectarea standardelor de mediu in prevedere cu legislatia actuala, Dezmembraru reuseste sa livreze „piese verzi” originale, la preturi accesibile, oferind clientilor sai cele mai bune servicii din punct de vedere al calitatii, consultantei prompte in achizitionarea si livrarii piesei necesare, asigurate de un personal tehnic competent.

Experienta sa poate fi masurata prin servicii recunoscute la nivel national, inclusiv prin intermediul review-urilor pozitive online, respectiv, a recenziilor pe Google, care pot fi verificate pe Google Maps, Google+ si Google (cel mai accesat motor de cautare). Toate sunt modalitati sigure de validare a interesului clientilor pentru produsele deja achizitionate din cadrul parcului auto.

Noi perspective si solutii cu Dezmembraru

De la piese auto pentru modele noi de masini, pana la piese vechi, Dezmembraru ofera produse care functioneaza, fara exceptie, la standardele la care au fost proiectate, la un pret accesibil. Prin varietate si volum, sunt oferite noi perspective si solutii ce acopera toate nevoile de baza multimarca.

Magazinul virtual de prezentare cu piese si accesorii auto a fost creat pentru a oferi tuturor celor interesati o modalitate practica de identificare si comandare a produselor dorite. Aici, in centrul auto, sunt puse la dispozitia clientilor peste 40 k de piese auto second-hand originale, curatate, verificate de cei mai buni in domeniu si pozate, pentru ca ulterior sa fie introduse in gestiunea parcului printr-un sistem pe cat de simplu, pe atat de eficient.

Dupa indepartarea piesei de pe masina si verificarea acesteia, urmeaza etichetarea produsului cu un cod de bare, marca, modelul, motorizarea si anul de fabricatie a masinii de pe care a fost scoasa. Odata scanata, piesa intra automat in gestiunea magazinului online, fiind gata de livrare chiar in a doua zi de la confirmarea comenzii, prin intermediul celei mai rapide firme de curierat.

Pe langa un sistem ce usureaza identificarea, achizitionarea si vanzarea pieselor auto online, Dezmembraru mai raspunde la cateva cereri pentru a fi perfect. Garantia si posibilitatea de retur insotesc, fara exceptii, produsele comercializate, iar comunicarea in mod activ cu toti clientii confirma, de fiecare data, orientarea spre servicii de calitate si standarde inalte.

Parcul de dezmembrari auto s-a orientat, de la bun inceput, catre o crestere solida, cu o fundatie ridicata prin parteneriate construite pe respect reciproc si incredere. Iar angajamentul ferm de a urmari si atinge excelenta in fiecare aspect al business-ului ramane in continuare valabil prin furnizarea unor servicii de incredere si a unei  game generoase de piese originale second-hand din dezmembrari auto, la cele mai corecte preturi de pe piata.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top