Connect with us
Alegeri SUA: Hillary Clinton conduce în sondaje cu patru procente

Știri

Alegeri SUA: Hillary Clinton conduce în sondaje cu patru procente

Alegeri SUA. Hillary Clinton conduce cu patru procente la ultimul sondaj efectuat de postul de televiziune conservator Fox News. Astfel, Hillary Clinton este creditată cu 48% din intenţiile de vot în scrutinul prezidenţial de marţi, în vreme ce 44% dintre alegători ar urma să voteze cu Donald Trump.

Vă reamintim că Huff.ro vă va ține la curent cu situația alegerilor prezidențiale din SUA. O echipă de jurnaliști vă va oferi toate informațiile despre scrutinul american de mâine, 8 noiembrie.

Un ultim sondaj efectuat de Reuters a arătat că Hillary Clinton are un avans de șase procente asupra lui Donald Trump.

Anterior, Fox News vorbea despre un avans de 2 puncte procentuale pentru Hillary Clinton.

Urcarea în sondaje a lui Hillary Clinton este posibil să se datoreze noilor dezvăluiri din ancheta FBI privind serverul de e-mail privat al candidatei. Directorul FBI, James Comey, a recunoscut în urmă cu o zi că nu a descoperit nimic incriminant în e-mailurile fostului secretar de stat, care au fost descoperite pe dispozitivele electronice ale lui Anthony Weiner.

Cine este Hillary Clinton

Hillary Clinton, născută Hillary Diane Rodham la 26 octombrie 1947, în Chicago, a fost din 2009-2013 Secretar de Stat în administația Barack Obama, a fost senator de New York în Senatul Statelor Unite ale Americii din partea Partidului Democrat din 2001 până în 2009. Hillary Clinton este de profesie avocat.

Hillary Clinton este căsătorită cu Bill Clinton, cel de-al patruzeci și doilea președinte al Statelor Unite ale Americii (între anii 1993 și 2001).

Citește și: Lista președinților SUA

Citește și: Atribuțiile președintelui american

În timpul mandatului său ca președinte, Bill Clinton și soția sa au fost implicați în mai multe „afaceri” controversate. Cu toate acestea, cu lumina reflectoarelor acum pe Hillary, fosta Prima Doamnă pare urmărită de tranzacțiile scandaloase din trecut, care au ieșit la lumină în prezent. Să fie doar un talent de-al lui Hillary de a se afla la locul nepotrivit în momentul nepotrivit? Având în vedere aceste scandaluri, Hillary Clinton este potrivită pentru funcția de președinte? Vom afla mâine, pe 8 noiembrie. Huff.ro vă prezintă evoluția alegerilor, dar și rezultatele alegerilor SUA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top