Știri

Alertă în Botoșani. Mai multe femei au fost bătute și tâlhărite. Se caută agresorii

Este alertă în Botoșani. Cinci femei au fost bătute și jefuite în plină stradă de trei agresori. Totul s-a întâmplat în doar 48 de ore.

Polițiștii au împânzit orașul și îi caută pe agresori. Aceștia vânează bijuteriile, banii și telefoanele. Ultima femeie a fost grav rănită și este la spital sub atenta îngrijire a medicilor.

Ultimul atac s-a petrecut joi seara. O femeie de 48 de ani a fost urmărită de indivizi, până când a ajuns într-o zonă întunecată. În acel loc, unul dintre indivizi a jefuit-o, în timp ce ceilalți doi au bătut-o. Rămasă inconștientă, femeia a fost abandonată pe stradă. După câteva zeci de minute când și-a revenit, femeia a mers și a cerut disperată ajutor la un bar din apropiere.

Disperat, fiul femeii a lansat un apel pe o rețea de socializare.

Mama băiatului a fost grav rănită, spun medicii, și a fost transportată la o clinică universitară din Iași pentru investigații amănunțite.

Alertă în Botoșani. Mai multe femei au fost bătute și jefuite pe stradă

Din nefericire acesta nu este singurul caz. Tot joi seara, alte două femei au sunat la poliție, după ce au fost atacate și au rămas fără telefoane, poșete și bijuterii.

De asemenea, în urmă cu două zile au fost înregistrate alte două cazuri. Una dintre victime s-a trezit încolțită într-o scară de bloc, cealaltă in fața casei. În fiecare caz a fost vorba de trei agresori.

Citește și: Botosani: Copii minori, gasiti aproape in coma alcoolica pe camp

„În ultimele ore am fost sesizați de către mai multe persoane de sex feminin că în timp ce se aflau pe raza municipiului, după lăsarea întunericului, au fost atacate de persoane necunoscute care, prin întrebuințarea de violențe, le-au sustras bijuterii și alte bunuri.”, a declarat insp. principal Daniela Gheorghiescu, IPJ Botoșani.

Autoritatile sunt în alertă și fac eforturi pentru a-i prinde cât mai repede pe agresori.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More