Connect with us

Știri

UPDATE Alertă cu bombă la Ministerul Justiției din Capitală

Este alertă cu bombă la Ministerul Justiției din Capitală. Este vorba despre sediul clădirii Ministerului situat pe strada Gării de Nord 6-8, lângă bariera de acces. În parcare a fost identificată o geantă veche abandonată.

Alertă cu bombă la Ministerul Justiției

O echipă Antitero a sosit la fața locului, iar zona a fost izolată. Alerta s-a dat joi dimineață, după ce a fost observată o geantă suspectă lăsată chiar lângă bariera de acces în parcare.

Geniștii au verificat conținutul genții și nu au găsit nimic suspect. S-a dovedit astfel că a fost alarmă falsă.

Explozie în sediul Lidl din Germania. Bombă pusă într-un pachet

Spre deosebire de alarma falsă de la sediul Ministerului Justiției, la sediul Lidl a avut loc un atac real. Miercuri după-amiază s-a produs o deflagrație, după ce unul dintre angajați a deschis un colet în care se afla o bombă. Trei persoane au fost rănite, din cele 100 care se aflau în clădire. Toți au fost evacuați, iar zona a fost luată la puricat de către geniști. Din fericire, nu s-a mai găsit nimic suspect.

Deflagrația a pornit de la un dispozitiv care se afla într-un pachet sau într-un plic. Acestea sunt informațiile de până la această oră. Autoritățile au deschis o anchetă și continuă cercetările. O persoană din cele trei rănite este în stare gravă.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top