Connect with us
Doua avioane, apartinand a doua companii diferite, au solicitat sa aterizeze de urgenta si au fost redirectionate catre aeroportul din Bordeaux.

Știri

UPDATE. Alerta! Doua avioane au aterizat de urgenta la Bordeaux

UPDATE, 12.06: „Zborul de le Liverpool la Alicante a fost redirectionat la Bordeaux dupa ce unui pasager i s-a facut rau. Echipajul a solicitat acordarea asistentei medicale, avionul a aterizat normal, pasagerul a fost debarcat si preluat de medici pentru investigatii ulterioare”, a declarat purtatorul de cuvant al companiei Ryanair.

Situatia de la bordul celuilalt avion a fost una similara. Pilotii au solicitat sa aterizeze de urgenta, dupa ce un pasager a acuzat probleme cu inima.

Citeste si: Cum va arata avionul viitorului FOTO

Cele doua avioane au transmis semnale de urgenta in timp ce se alfau Unul dintre avioane efectua o cursa de la Liverpool spre Alicante si se afla in spatiul aerian francez cand a cerut aterizarea de urgenta. Cauza acestui incident este necunoscuta pana acum.

Un al doilea avion, apartinand companiei Germanwings, care efectua un zbor din Dusseldorf (Germania)  catre Faro (Portugalia) a cerut de asemenea aterizarea de urgenta si a fost redirectionat catre aeroportul din Bordeaux.

Nici in acest caz nu se cunosc informatii privind motivele care au stat in spatele acestei decizii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top