Connect with us
ALERTA | Un avion TAROM a aterizat de urgenta la Timisoara

Știri

ALERTA | Un avion TAROM a aterizat de urgenta la Timisoara din cauza unui scandalagiu

Un avion TAROM care efectua traseul Bucuresti-Amsterdam a aterizat de urgenta la Timisoara.

Se pare ca unui pasager i s-a facut brusc rau, motiv pentru care pilotul avionului a hotarat aterizarea de siguranta. „La ora 17.55 un avion al companiei Tarom care plecase la la Bucuresti spre Amsterdam a aterizat de urgenta la Timisoara. A fost anuntata o urgenta la aterizare.

Este vorba de un pacient care a lesinat in avion, un barbat de 21 de ani cu epilepsie. O ambulanta a venit la Aeroport pentru a prelua pacientul. Urmeaza ca aeronava sa isi continue drumul spre Amsterdam in scurt timp”, a declarat Dan Idolu, directorul Aeroportului International Timisoara, pentru opiniatimisoarei.ro.

Avion disparut de pe radare in Japonia!

Avion deturnat in Cipru! Agresorul s-a predat. Motivul incredibil pentru care a facut acest gest

Tanarul caruia i se facuse rau a fost luat sub ingrijirea paramedicilor, insa dupa cateva minute s-a recuperat, insa nu suficient cat sa poata sa isi continue calatoria. Acesta le-a cerut medicilor de pe Ambulanta o semnatura pentru a urca din nou in avion. Ambulanta a refuzat sa ofere iscalitura, iar tanarul a sunat la 112 sa acuze ca este sechestrat. A intervenit apoi politia si l-a scos din aerogara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top