Alertă în aer! Cursa TAROM s-a întors de urgență pe Otopeni

Ultimul update: luni 28 ianuarie 2019 16:13 Data publicării: luni 28 ianuarie 2019 16:11
Autor , în Știri

Cursa Tarom RO275 cu destinația Salonic, s-a întors pe Aeroportul Otopeni la doar 20 de minute după decolare. Comandantul a simțit miros de ulei în cabină și a decis întoarcerea pe Otopeni.

„TAROM a decis schimbarea aeronavei programată inițial pentru cursa RO275 cu destinația Salonic, plecare de pe Aeroportul Otopeni

Aeronava programată la zbor în data de 28.01.2019 cu decolare de pe Aeroportul Otopeni, destinația Salonic s-a întors din zbor la 20 de minute de la decolare.

Decizia de întoarcere din cursă a fost luată de comandantul aeronavei, cu respectarea deplină a normelor și reglementărilor din domeniu, în urma sesizării unui ușor miros de ulei încins în carlingă.

Subliniem că atât decolarea cât și revenirea pe Aeroportul Otopeni s-a desfășurat în condiții de deplină siguranță. Aeronava AT5 este în probe și verificări la Direcția Tehnică TAROM. Nu există în acest moment indicații care să releve o defecțiune la aparatul de zbor.

Cei 25 de pasageri au fost preluați la scurt timp de la revenire de către o aeronavă nouă TAROM, care a decolat deja spre destinația inițială, Salonic.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Încă o dată, subliniem faptul că prioritatea numărul unu pentru compania TAROM rămâne siguranța și securitatea pasagerilor și echipajelor noastre.” transmite Tarom într-un comunicat de presă remis AIR24.ro.

Loading...
Ce am invatat de la filipinezi in 30 de ore
Ce am invatat de la filipinezi in 30 de ore
Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii