Connect with us
Alertă în parcurile din Capitală! Grăunțe otrăvitoare au fost împrăștiate de persoane necunoscute

Știri

Alertă în parcurile din Capitală! Grăunțe otrăvitoare au fost împrăștiate de persoane necunoscute

Alertă în parcurile din Capitală, după ce mai multe persoane necunoscutre au împăstriat grăunțe otrăvitoare în parcurile din București. Primăria Capitalei atrage atenţia celor care trec prin parcurile Regele Mihai (fost Herăstrău) şi Cişmigiu să fie atenți deoarece grăunțele otrăvitoare au fost împărțtiate din capcanele securizate destinate combaterii șobolanilor.

Potrivit unui comunicat transmis de PMB, aceste grăunţe sunt extrem de periculoase pentru copii şi animale.

Până la remedierea completă a situaţiei, Primăria Capitalei solicită maximă atenţie în special în cazul copiilor şi al animalelor.

Menţionăm că angajaţii ALPAB au strâns toate capcanele care fuseseră sparte, au anunţat firma de pază şi Poliţia Locală să-şi intensifice acţiunile de patrulare şi verifică în continuare aleile şi spaţiile verzi din parcurile mai sus menţionate”, a precizat municipalitatea.

Firma Coral, responsabilă de acţiunile de deratizare din Bucureşti, a sesizat Poliţia, pentru identificarea şi pedepsirea vinovaţilor, a menţionat PMB.

Te-ar putea interesa și: Centrul Vechi al Capitalei se va extinde cu 50 de străzi. Anunțul făcut de Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat că Centrul Vechi se va extinde cu încă 50 de străzi, până în Cartierul evreiesc. Primăria Capitalei lucrează la un studiu de fezabilitate și se dorește ca pe aceste străzi să se desfăşoare activitate de alimentaţie publică cu terase, cafenele, cluburi şi alte unităţi de relaxare.

Citește și: Gabriela Firea a semnalat deja o problema in Bucuresti – TANTARII care ii pisca pe copii in parcuri

„Cei mai mulţi dintre dvs ne transmiteţi că nu doriţi o dublă reglementare – şi avizare de la primăriile de sector şi avizare de la Primăria Capitalei.

Noi am încercat să unificăm acest cadru, am transmis şi în continuare vom lucra în grupul de lucru de la Guvern pentru ca legislaţia să fie aceeaşi, să fie un fel de birou sau ghişeu unic unde întreprinzătorul să depună solicitarea de avize.

Și să nu mai trebuiască să facă drumuri între Primăria Capitalei şi primăriile de sector, între ministere, instituţii, autorităţi.

Noi ne dorim să existe foarte multe astfel de activităţi, dar ele trebuie să se desfăşoare aplicând principiile siguranţei alimentaţiei, siguranţei cetăţenilor şi consumatorilor şi calităţii produselor care sunt vândute.

Fie că este vorba de acele rulote, chioşcuri, căsuţe sau terase”, a afirmat Firea, la evenimentul „Wine & Street Food Forum”, desfăşurat vineri la Parlament. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top