Connect with us
Alertă la Suceava! O persoană infectată a intrat în contact cu peste 1000 de oameni

Știri

Alertă la Suceava! O persoană infectată a intrat în contact cu peste 150 de oameni

UPDATE ORA 18:00 – Miron Neculai, primarul comunei Bosanci a declarat pentru digi24 că bărbatul ar fi intrat în contact cu 150 de persoane, nu 1000 așa cum s-a vehiculat în presă. Primarul mai susține că omul nu are nicio vină, pentru că atunci când a revenit în țară nu erau atât de stricte măsurile de prevenție. Bărbatul locuiește cu soția și doi copii, care acum se află în izolare la domiciliu.

Este stare de alertă la Suceava, unde o persoană testată pozitiv cu coronavirus a intrat în contact cu peste 1000 de alți oameni. Aturotiățile fac tot posibilul să îi găsească pe toți cei 1000 de contacți ai pacientului.

Alertă la Suceava! O persoană infectată a intrat în contact cu peste 1000 de oameni

Un bărbat întors din Belgia în data de 4 martie a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Omul nu a fost obligat să stea în autoizolare pentru că la acea dată țara de unde venea nu era afectată puternic de pandemie. În tot acest timp el a dat petreceri și s-a plimbat prin tot județul, având contact cu 1000 de persoane, potrivit antena3.ro

Se pare că bărbatul este dintr-un sat din județ. El a găzduit mai multe adunări la el acasă și s-a plimbat în toate aceste zile, nefiind obligat să stea în izolare la domiciliu.

Acum autoritățile din județul Suceava fac tot posibilul să îi găsească pe toți cei cu care a avut bărbatul contact direct.

Citește și: Pandemia a cuprins Europa. Muntenegru a confirmat primele 2 cazuri

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Mihail

    2020-03-18T09:57:33+02:00 at 9:57

    La asemenea ,,specimene, trebuie făcută injecția letala,nu pușcărie sint niste criminali fara scrupule,sa dispară el cu familia lui.😬😬😬😬😬😬😤

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top