Connect with us
Ioana Ginghină iubește din nou! Cine este norocosul

Vedete

Ioana Ginghină iubește din nou! Cine este norocosul

Ioana Ginghină a trecut printr-o despărțire dureroasă, însă și-a revenit mai repede decât ne-am fi așteptat. Actrița iubește din nou după ce anul trecut s-a despărțit de soțul ei Alexandru Papadopol. Acum a vorbit despre bărbatul care i-a sucit minție.

Ioana Ginghină iubește din nou! Cine este norocosul

Vedeta a vorbit la emisiunea Star Matinal despre această perioadă din viața ei, când este mai îndrăgostită ca niciodată. După despărțirea de Alexandru Papadopol Ioana Ginghină a slăbit, a călătorit mult și a încercat să se reinventeze. Se pare că i-a ieșit totul foarte bine pentru că a atras în viața ei un alt bărbat de care este îndrăgostită.

”Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri.” a spus Ioana Ginghină.

Ginghină a povestit că despărțirea de soțul ei a fost chiar foarte dificlă, mai ales că ea a fpcut to ce i-a stat în putință ca mariajul lor să nu se destrame. Acum ea privește lucrurile cu alți ochi.

”Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart. ”, a mai spus actrița la Antena Stars.

Citește și: Andreea Bălan a făcut dezvăluiri de ultimă oră! Care este adevărul

Citește și: Oana Radu, în lacrimi la tv. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut despre fostul ei iubit

Citește și: Divorțul nu ma poate fi evitat: Andreea Bălan nu mai poartă verigheta

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top