Connect with us
Alin Cucui, vicepreședintele CJ Alba, găsit spânzurat! Ce avere avea acesta

Știri

Alin Cucui, vicepreședintele CJ Alba, găsit spânzurat! Ce avere avea acesta

Tragedie în lumea politică românească. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Alin Cucui, a fost găsit miercuri dimineaţa spânzurat într-un imobil din Alba Iulia, potrivit unor surse judiciare.

Acesta se afla la al doilea mandat de vicepreşedinte al CJ Alba.

În vârstă de 41 de ani, Alin Cucui era căsătorit şi avea un copil.

El ar fi fost descoperit de apropiaţi într-un imobil care aparţine familiei sale, potrivit surselor judiciare. Poliţia efectuează cercetări în acest caz.

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună… am fost alături la bine şi la greu.

Aline, nu ştiu ce a fost in capul tău… rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil in suflete…Ne vei lipsi, frate”, a scris pe o reţea de socializare, după ce a aflat de tragedie, fostul său coleg din conducerea Consiliului Judeţean, deputatul Florin Roman.

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate în acest caz, Alin Cucui a scris câteva rânduri prin care le explica membrilor familiei de ce a recurs la sinucidere. Se pare că acesta avea o depresie.

El a fost descoperit fără viaţă de către fratele său într-un imobil care aparţine familiei lor, unde ar fi spus că va rămâne peste noapte.

La casa respectivă a ajuns miercuri şi celălalt vicepreşedinte al CJ Alba, Dumitru Fulea, care a declarat presei că l-a văzut ultima dată pe colegul său la şedinţa operativă de marţi dimineaţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că vicepreşedintele CJ Alba s-ar fi sinucis, fiind găsit mort într-o locuinţă din Alba Iulia.

”Avem o echipă de cercetare la faţa locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, a spus Luminiţa Prodan.

Alin Cucui era membru al PNL. În trecut, acesta fusese membru al PDL. El fusese reales în funcția de vicepreședinte al Consililui Județean Alba în anul 2016.

Declarație de avere Alin Cucui

Conform ultimei declarații de avere, care datează din vara lui 2017,  politicianul deținea două apartamente, unul în Alba, altul în Cluj Napoca, două mașini( unul marca BMW și altul marca Skoda, cumpărate în 2005, respectiv 2013).

El vânduse un apartament în 2016 și una autoturism Audi în 2017.

Alin Cucui nu figura cu datorii în declarația sa de avere și încasase un venit de peste 54.000 de lei din activitatea sa de vicepreședinte al CJ Alba.

CITEȘTE ȘI: Suceava: Accident la Șcheia: Un om a murit, alte patru au fost rănite

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top