Connect with us

Știri

Alina Eremia a strans aproape 130.000 de vizualizari pe YouTube in doar 24 de ore. VEZI NOUL VIDEOCLIP!

Alina Eremia a scos ieri videoclipul la piesa „Played You”, o melodie „cu un sound fresh, care te ridica la dans”, dupa cum spune cantareata.

Alina Eremia a strans deja aproape 130.000 de vizualizari desi abia ce si-a lansat clipul, semn ca a dat din nou lovitura pe piata muzicala. 127.048 de persoane i-au vazut deja videoclipul pe YouTube, piesa avand un mesaj in care se poate regasi orice pereche de indragostiti.

CITESTE SI: ALERTA DE SCARLATINA IN SCOLILE DIN CAPITALA

Filmarile la acest videoclip au durat 18 ore si au fost coordonate de Khaled, scrie mediapromusic.ro. “Deşi temperaturile nu au fost unele tocmai favorabile, vibe-ul pozitiv de pe platoul de filmare ne-a ajutat să nu resimţim frigul. Am avut alături de mine echipele MediaPro Music, casa mea de discuri, şi Global Records, alături de care am făcut această producţie, care s-au asigurat ca totul să decurgă conform planului”, a declarat Alina, scrie Mediapromusic pe pagina oficiala.

Piesa Alinei Eremia este compusa de Sebastian Barac, Marcel Botezan si Radu Pompiu Bolfea. Versurile au fost scrise de Erin Berk, cel care a compus pentru LIMFAO (piesa „Party rock”).

Iata mai jos noul videoclip marca Alina Eremia:

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top