Știri

Alina Gorghiu: „Oamenii trebuie să muncească, dacă au două mâini şi două picioare”

Alina Gorghiu, Preşedintele Partidului Naţional Liberal, a anunţat că PNL nu va mai susţine acordarea ajutoarelor pentru toate categoriile sociale din România. Prezentă la Botoșani, Alina Gorghiu a vorbit despre câteva planuriepe care le are PNL.

Gorghiu: „Oamenii trebuie să muncească, dacă au două mâini şi două picioare”

Alina Gorghiu spune că „oamenii trebuie să muncească, dacă au două mâini şi două picioare”, astfel încât să nu fie dependenţi de stat.

„Nu voi mai accepta să văd în curtea primăriei venind oameni cu ultimul răcnet de maşină luându-şi ajutorul social. Oamenii trebuie să muncească, dacă au două mâini şi două picioare. În România trebuie încurajată munca şi nu dependenţa faţă de stat. Cu cât dependenţa va fi mai mare faţă de stat, cu atât mai mult România va fi mai săracă”, a afirmat Gorghiu.

Citește și: Alina Gorghiu îi cere președintelui Camerei Deputaților să nu semneze legea majorării salariale

Citește și: Alina Gorghiu: „Data de 12 decembrie ar trebui să fie zi liberă pentru studenți”

De asemenea, Alina Gorghiu a spus că PNL va milita pentru eliminarea impozitelor pe orice tip de pensii.

„Dacă Cioloş va guverna împreună de un Guvern liberal, niciun pensionar nu o să mai plătească impozit pe pensie. Este un proiect care va deveni realitate cu un Guvern liberal”, a spus preşedintele PNL, potrivit agerpres.

În urmă cu câteva zile, Alina Gorghiu a spus, într-o conferinţă de presă, că în 12 decembrie studenţii ar trebui să fie liberi pentru a putea merge la vot.

”Data de 12 decembrie, este luni, după alegerile parlamentare. Cred că statul român ar trebui să acorde o zi liberă pentru studenţi. Nu ar fi o premieră nici în România, nici în alte state. Nu cred că e o miză foarte importantă. Sper că toţi vom face toate eforturile astfel încât să le garantăm oamenilor dreptul la vot şi cred că studenţii sunt o categorie care să fie capacitată la vot în acest an”, a afirmat Gorghiu.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More