Connect with us
Alt protest de 15 minute, lansat în Gorj: Să planteze fiecare om un pom

Știri

Alt protest de 15 minute, lansat în Gorj: Să planteze fiecare om un pom

După succesul campaniei #șîeu, în care oamenii au fost provocați să oprească lucrul timp de 15 minute, liderul PSD Gorj, Mihai Weber, lansează o altă provocare, tot de 15 minute, în care fiecare om să planteze un pom, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PSD, Mihai Weber, a lansat campania pe Facebook și propune ca fiecare cetățean să își acorde 15 minute pentru plantarea unui copac, „ca o contramăsură la cele 15 minute pe care le solicitau cei pentru drumuri”, făcând referire la protestul inițiat de Ștefan Mandachi.

„Am lansat o provocare de 15 minute, să planteze fiecare om un pom. Am lansat această provocare și ca o contramăsură la cele 15 minute pe care le solicitau cei pentru drumuri. E o acțiune de plantare de pomi, care se va desfășura de-a lungul acestei luni, în toată țara este luna plantării câte unui copac. Am plantat și eu în Poiana Narciselor. Fiecare om să-și rezerve 15 minute din viață să planteze un om. Am lannsat provocarea pe Facebook, pentru toți cetățenii”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Demersul lui Mihai Weber se numește „15 minute plantăm copaci” și a fost anunțată după ce Direcția Silvică Gorj a lansat acțiunea „Luna Plantării Arborilor”, în cadrul căreia vor fi plantați 350.000 de puieți forestieri, în toate ocoalele silvice din județ.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top