Connect with us
Amanda Stan Golden Buzz 27 martie Românii au talent

Știri

Amanda Stan tribut pentru Ema Neagu 27 martie Românii au talent

Amanda Stan are 18 ani și a venit la Românii au talent pentru a-i aduce un tribut Emei Neagu, care a luat Golden Buzz în sezonul 9, dar a murit până să ajungă la edițiile live.

Amanda Stan spne că dedică momentul ei Emei Neagu și speră să se bucure de acolo din cer de unde este.

Tribut pentru pentru Ema Neagu de la Amanda Stan

Amanda Stan Golden Buzz 27 martie Românii au talent

Amanda Stan Golden Buzz 27 martie Românii au talent

Amanda Stan a cântat o melodie foarte emoționantă care le-a adus aminte celor din juriu de concurenta Ema Neagu, care din păcate la 15 ani a murit de cancer osos.

Amanda Stan Golden Buzz 27 martie Românii au talent 2

Amanda Stan Golden Buzz 27 martie Românii au talent 2

La Românii au talent, Amanda a venit cu o piesă scrisă de ea pentru Emma Neagu, adolescenta de 15 ani, cu un picior amputat, care a venit anul trecut la Românii au Talent și care, în primăvară, a murit din cauza cancerului.

Amanda a cunoscut-o pe Emma în 2017 la o strângere de fonduri pentru Emma, după ce Emma a avut piciorul amputat și a trecut prin multiple operații. De atunci, Amanda a simțit o conexiune și o admirație profundă pentru Emma. Când îi era mai greu, Amanda spunea că dacă Emma poate să facă ce face, atunci nimic nu este imposibil. „Și eu pot să fac asta”.

VIDEO: Amanda Stan tribut pentru Ema Neagu

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top