Connect with us
ambulanta

Știri

Ambulanța a ajuns la o casă sărăcăcioasă din Bihor și a găsit 9 copii. Gestul făcut de salvatori a ajuns în toată țara!

Un echipaj al Ambulanței Bihor a descoperit în comuna Tămășeu doi adulți și 9 copii care traiau într-o sărăcie lucie. Cel mai mare dintre copii avea doar 13 ani, iar cel mai mic, 3 ani.

Asistenta Lucia Gabriela Gondor fusese chemată să-l consulte pe unul dintre copii, care se simțea rău, și a fost șocată să vadă condițiile inumane în care trăiau. Familia nu avea nici măcar paturi, iar copiii dormeau direct pe podea.

Angajații Serviciului de Ambulanță Bihor au fost înduioșați de condițiile în care locuia familia și au decis să dea o mână de ajutor. Au strâns haine, jucării şi alimente, saltele, dar şi bani cu care au achitat datoria familiei la Electrica, alţi 500 lei care s-au strâns la brutăria din sat şi 800 lei la Finanţe.

Salvatorii au luat legătura cu membrii unui ONG care deține locuințe sociale și au reușit să-i convingă să le închirieze și imobilul lipit de casa familiei, pentru ca micuții să nu mai fie obligați să doarmă în pod.

„În curând ne vom întoarce. Avem deja o colegă care vrea să le ofere paturi, poate reuşim să le luăm şi un şpor. Vor avea în ce să gătească şi le va încălzi camera”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Bihor, pentru ebihoreanul.ro.

Citește și: Claudia a fost abandonată de soț pe autostradă. Ea și-a continuat drumul, dar ce a pățit ulterior e groaznic…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top