Connect with us
claudia tolu

Știri

Claudia a fost abandonată de soț pe autostradă. Ea și-a continuat drumul, dar ce a pățit ulterior e groaznic…

Claudia Tolu este o româncă din Constanța care trăia în Italia, împreună cu soțul italian. Femeia (37 de ani) și bărbatul (47 de ani) au avut o ceartă în timp ce se aflau în mașină pe autostradă, iar, furios, italianul a dat-o jos din automobil și a lăsat-o pe șosea, chiar dacă era noapte.

Femeia a pornit în beznă pe banda de urgență a autostradei și a mers pe jos aproximativ 20 de kilometri, până când, într-o curbă, a fost lovită în plin de o mașină condusă de un bătrân de 67 de ani.

Când ambulanța ajunsese la locul accidentului, Claudia era deja moartă, scrie Agerpres.

Soțul ei, care ajunsese la destinație, dar hotărâse să doarmă în mașină, a fost anunțat de tragedie dimineață de vecini. Când a aflat vestea și de la polițiști, a amenințat că se sinucide și a fost internat în secția de Psihiatrie a spitalului din Aosta.

Șoferul vinovat de accident va fi judecat pentru ucidere din culpă, iar văduvul pentru complicitate. Conducătorul auto care a lovit-o pe Claudia spune că i-a apărut brusc în față și nu a mai avut cum să o evite.

Potrivit presei locale, româncă s-a mutat în Valle d’Aosta în 2006, când s-a și căsătorit cu italianul Alfonso Caputo. Ultima postare pe pagină ei de Facebook este dedicată soțului: „La mulți ani soțului meu scump și adorabil Alfonso Caputo care azi împlinește vârstă de 47 de ani. La mulți ani iubitule”, a scris ea, pe 8 martie.

Citește și: Tragedie în Italia. O familie de români, implicată într-un grav accident. Cine sunt victimele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top