Știri

Ana Maria Nedelcu NU VA FI EXTRADATA. PRIMELE DECLARATII ALE FEMEII

Ana Maria Nedelcu nu va fi extradata, anunta Curtea Suprema. Decizia judecatorului luata de Curtea de Apel a fost desfiintata.

„Jurnalistii mi-au spus ca nu voi fi extradata. Inca nu am aflat asta de la avocati. E extraordinar. Nu imi vine sa cred ca justitia a decis sa nu fiu extradata. Nu credeam ca se va lua aceasta decizie. Prima oara cand s-a decis extradarea mea a fost un soc.

ULTIMA ORA. Familia Bodnariu recupereaza unul dintre copiii luati de Barnevernet

Fosta sotie a lui Dan Condrea a avut un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Nu mi-am revenit din acel soc si nici acum nu imi vine sa cred. A fost o luna de cosmar pentru mine. A fost un stres extraordinar cu consecinte la nivelul sanatatii. Vreau sa vad decizia inainte sa sarbatoresc. Tatal copilului nu a incercat sa ia legatura cu mine niciodata”, au fost primele reactii ale femeii intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Ana Maria Nedelcu a fugit din Canada impreuna cu copilul ei din cauza sotului agresiv. Sotul a dat-o in judecata si a acuzat-o de rapire de minori, desi este mama biologica a acestuia. Aceasta a venit in Romania sa isi caute dreptatea. Ana Maria Nedelcu a fost chiar arestata provizoriu dupa care, la presiunea facuta de jurnalisti, a fost eliberata.

Decizie dramatica luata miercuri de un magistrat al Curtii de Apel Bucuresti. Ana Maria Nedelcu, mama care a fugit din Canada ca sa isi salveze copilul de un tata pe care il considera agresiv si periculos a fost arestata provizoriu.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More