Connect with us

Știri

Andra a vorbit pentru prima data despre controversata Mihaela Radulescu

Andra a acordat un interviu pentru revista OK, alaturi de Catalin Maruta, in care a povestit despre relatia ei cu realizatorul tv dar si despre prezenta Mihaelei Radulescu la Romanii au Talent.

Andra a declarat pentru OK! ca daca ea s-ar fi impus, Mihaela Radulescu nu ar fi fost in juriul emisiunii: „Daca gandeam ca vine ea si se desfasoara pe acolo si imi ia mie din celebritate era altceva, dar eu nu gandesc asa. Daca gandeam, nu acceptam ca ea sa vina in emisiune. Puteam sa fac asa daca o percepeam ca pe o competitie intre noi. Eu am privit binele emisiunii. Daca era cantareata, mai ziceam, dar avem zone diferite”.

Citește și: Andra Măruță spune adevărul despre relația cu Cătălin: „Din când în când…”

CITESTE SI: VIATA DRAMATICA LA 11 ANI. ACEASTA FETITA CERE AJUTORUL SEMENILOR

„Lumea nu are de unde sa stie, dar cand s-a hotarat inlocuirea unui membru al juriului, formatul cere ca toti ceilalti sa-si dea acordul. Si Andra si l-a dat. Vine Mihaela, foarte bine. Are 20 de ani de cand face televiziune. Andra e interesata cel mai mult de ceea ce se intampla cu muzica”, a completat Catalin Maruta in interviul pentru revista mondena.

Andra si Maruta au vorbit si despre cum s-au cunoscut si cum decurge casnicia lor, punand capat zvonurilor despre un posibil divort.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top