Connect with us
Andra, apariţie spectaculoasă la prima semifinală Românii au talent

Știri

Andra, apariţie spectaculoasă la prima semifinală Românii au talent

Vineri, 17 mai 2019, în prima semifinală live a emisiunii Românii au talent, de la pro TV, Andra, unul dintre cei patru jurați ai concursului, a avut o apariție spectaculoasă

Vedeta și-a făcut apariția pe scenă îmbrăcată într-o rochie de culoare roz, scurtă, cu umerii dezgoliți și cu o crăpătură pe un picior.

Andra, apariţie spectaculoasă la prima semifinală Românii au talent. Ținuta aleasă i-a venit foarte bine binecunoscutei artiste.

Andra, apariţie spectaculoasă la prima semifinală Românii au talent

Andra, apariţie spectaculoasă la prima semifinală Românii au talent

Citeşte şi:

Cine este Andra

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015)

Românii au talent pe Pro TV, prima semifinală Live

Irina Rimes și The Motans vin cu o surpriză pentru telespectatori și pentru concurenți. Cei doi artiști vor cânta o melodie foarte dragă lor, POEM, și vor susține talentul autentic direct de pe scenă.

”Pentru mine este un moment special. Voi cânta una dintre piesele mele preferate lângă unul dintre oamenii mei preferați, în fața colegilor și a publicului extraordinar de la Românii au talent. Nu sunt atât de dese momentele acestea, așa că vom profita de ele la maximum”, a declarat Irina Rimes.

Primii 12 semifinaliști se pregătesc intens pentru primul live.  Emoțiile sunt mari, dar toți sunt hotărâți să facă spectacol și să convingă publicul și jurații că merită un loc în marea finală.

Cei patru jurați au ales cu greu concurenții care să meargă în semifinala live, deoarece le-a fost foarte greu să se despartă de mulți dintre preferaii lor. Au avut loc negocieri intense între cei patru jurați, care și-au susținut cu ardoare favoriții, dar au venit și cu argumente care i-au convins pe ceilalți, sau nu.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top