Connect with us
Andreea Balan tocmai a aflat vestea trista. A murit dupa un cumplit accident rutier!

Știri

Andreea Balan tocmai a aflat vestea trista. A murit dupa un cumplit accident rutier!

Andreea Bălan a primit astăzi o veste foarte tristă. Un tânăr pentru care s-a luptat să-i salveze viața în vară și organizat o campanie de donare de sânge, a murit în cursul acestei dimineți.

Darius Bala, tânărul de 18 ani care în luna iulie a fost implicat într-un accident rutier grav, a murit. A stat în comă în tot acest timp. Adolescentul, elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, a murit după aproape două luni de la accidentul grav în care a fost implicat. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit puternic cu autoturismul său un parapet metalic şi un stâlp de electricitate, scrie BZI.

La vremea postării făcute de Andreea Bălan sute de persoane s-au mobilizat și au mers să doneze sânge.

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan.

Dumnezeu să-l ierte!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top