Connect with us

Știri

Angelina Jolie recurge iar la operatii pentru a-si salva viata

Teama de a nu muri de cancer a facut-o pe frumoasa actrita sa apeleze din nou la bisturiu. De data aceasta, Jolie a suferit o interventie chirurgicala pentru a-si inlatura ovarele si trompele uterine.

Angelina Jolie Pitt a declarat ca a intrat la menopauza dupa ce i-au fost indepartate ovarele si trompele uterine, de teama ca va dezvolta o forma de cancer. Actrita de 39 de ani a suferit in trecut o operatie de dubla masectomie, iar urmatoarea interventie chirurgicala preventiva a fost cea de scoatere a unei parti importante din sistemul reproducator, astfel ca nu va mai putea face copii niciodata.

Angelina a decis sa aiba aceasta operatie dupa ce a primit un telefon de la medicul ei, care o anunta ca testele de sange au aratat anumite semne de cancer. Din fericire, o serie de investigatii suplimentare a aratat ca totul este in regula, dar vedeta de la Hollywood a decis sa mearga mai departe cu interventia chirurgicala.

„Era o tumora mica, benigna, pe unul dintre ovare, dar niciun semn de cancer pe alte tesuturi”, povestea Jolie pentru New York Times. „Am decis sa-mi pastrez uterul, intrucat cancerul in aceasta zona nu face parte din istoricul medical al familiei mele. Nu este posibil sa elimin orice risc de cancer. De fapt, inca sunt expusa la aceasta boala. Voi cauta cai naturale prin a-mi intari sistemul imunitar. Ma simt in continuare feminina si in acelasi timp ancorata in deciziile pe care le fac pentru mine si familia mea. Stiu ca ai mei copii nu vor spune niciodata <>”, a mai declarat actrita.

Aceasta a mai vrut sa transmita un mesaj pentru toate femeile care sufera de cumplita boala: „Regret enorm ca pentru anumite femei acest moment se petrece mult mai devreme, chiar inainte sa aiba primul lor copil. Situatia lor este mult mai grava decat a mea. M-am documentat si am aflat ca sunt variante prin care femeile pot sa-si indeparteze doar trompele uterine, pastrandu-si ovarele si uterul. Asfel, acestea inca mai au posibilitatea de a purta un copil in pantec si de a nu intra la menopauza asa devreme. Sper doar ca sunt constiente de asta.”

Sursa foto: justjared.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top