Anunţ BOMBĂ! Lia Olguţa Vasilescu și-ar putea da demisia

23.10.2017
Anunţ BOMBĂ! Lia Olguţa Vasilescu și-ar putea da demisia

Sunt nemulţumiri în PSD la adresa ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Potrivit unor informaţii Digi24, premierul Mihai Tudose, dar şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, până la un punct, ar fi supăraţi din cauza legii pensiilor, a cărei adoptare a fost amânată.

Citeşte şi Horoscop 24 octombrie 2017. Oboseala îşi pune amprenta pe nativii din Leu

În aceste condiții, este de așteptat ca postul să se vacanteze. Nu neapărat printr-o demitere, cât mai degrabă printr-o demisie. Lia Olguța Vasilescu și-a oferit demisia și în urmă cu zece zile, la şedinţa-maraton a Comitetului Executiv al PSD, în semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb.

În centrul nemulțumirilor legate de Lia Olguța Vasilescu sunt legea pensiilor și legea salarizării

Potrivit informațiilor Digi24, legea pensiilor a fost amânată și pentru că ministrul nu a reușit să găsească o formulă sustenabilă pentru acest proiect, care trebuia să intre în dezbaterea parlamentară în octombrie, pentru ca legea să fie aplicată începând cu 1 ianuarie 2018. În ceea ce privește legea salarizării, s-au făcut multe promisiuni pentru majorări salariale, dar acestea nu au fost toate realizate, iar după dezbaterea parlamentară a rezultat un proiect care avea nevoie de 7 milioane de lei suplimentar, așa că Executivul trebuie să găsească acum alte soluții de finanțare.

Citeşte şi DOLIU fără margini în lumea muzicii! Colegii de trupă sunt ÎNGENUNCHEAȚI de durere