Connect with us
Anunț de ultimă oră de la Ministerul Transporturilor. Ce se va întâmpla la metrou

Știri

Anunț de ultimă oră de la Ministerul Transporturilor. Ce se va întâmpla la metrou

Ministrul Transporturilor a făcut marele anunț. Când se vor amplasa paravanele din sticlă incasabilă la metrou. Felix Stroe, ministrul Transporturilor, a declarat că în trimestrul al doilea din 2018 vor fi montate noile sisteme de siguranţă a călătorilor de la metrou.

Peroanele vor fi prevăzute cu paravane din sticlă incasabilă, astfel încât oamenii să nu poată ajunge pe linie cât timp nu sunt trenuri în staţie.

„Vor fi paravane cu uşi care se potrivesc perfect cu uşile vagoanelor, cum aţi văzut probabil în aeroporturi sau la metrourile din străinătate.

Aceste paravane, din sticlă incasabilă, vor sta închise cât timp nu este tren în staţie, iar uşile lor se vor deschide odată cu uşile trenurilor sosite în staţie.

Citește și Singurii piloți din România care i-au adus Regelui Mihai I un ultim omagiu! Nu au uitat de pasiunea acestuia pentru aviație

Paravanele vor fi montate la nivelul benzii galbene de atenţie care acum se află pe marginea peronului.

În urma evenimentelor triste care s-au întâmplat zilele trecute, am avut o discuţie foarte aplicată cu conducerea Metrorex şi am stabilit un plan de măsuri care să sporească siguranţa călătorilor.

Căutăm o sursă de finanţare şi estimez că în trimestrul II 2018 vom monta noile sisteme”, a spus Felix Stroe.

Citește și 8 combinații de zodii care nu ar trebui să formeze un cuplu niciodată. Voi sunteți pe listă?

Poate că tu ești genul de persoană care nu se încrede prea mult în zodiac și consideră că astrele nu pot spune mai nimic despre o persoană.

Cu toate acestea, trebuie să știi că ele totuși reușesc să surprindă niște trăsături de bază care se aplică de cele mai multe ori în sfera amoroasă.

Citește și tu mai jos despre unele perechi de zodii care nu ar trebui niciodată să încerce să formeze un cuplu deoarece relația va fi una dezastruoasă și nu cu un final fericit.

1. Fecioară și Pești

Chiar dacă aceste două zodii par să se atragă precum magneții, ele sunt total opuse pe roata zodiacală. Fecioara este practică, perfecționistă și de multe ori foarte critică, în timp ce peștii sunt pasivi, se lasă purtați de val și de cele mai multe ori sensibili.

2. Berbec și Scorpion

Aceste două zodii creează un cocktail foarte periculos deoarece sunt unele dintre cele mai intense zodii din toată astrologia. Poate că ele se vor conecta foarte bine în dormitor, dar ulterior se va ajunge la distrugerea ambelor capete și cel mai probabil amândouă zodiile vor avea de suferit.

Citește și Accident feroviar grav în România

3. Rac și Gemeni

Racii și gemenii par diferiți la prima vedere, dar de fapt au mai multe în comun decât ar părea. Amândoi partenerii tind să treacă de la o stare la alta instant. Pe termen lung, valorile lor intrinsece diferite vor ieși la suprafață și se va remarca energia gemenilor și dorința de stabilitate a racului.

4. Leu și Taur

De obicei dacă două zodii au lucruri în comun, acesta este un lucru bun, dar nu și pentru leu și taur. Ei au o voință foarte puternică și doresc să domine, făcându-i să se ciocnească. Ei se aseamănă foarte mult cu polii identici ai unui magnet care nu se vor atrage niciodată.

5. Săgetător și Capricorn

Diferențele dintre aceste zodii sunt mai mult decât evidente; săgetătorul este pozitiv și iubește varietatea și schimbarea, în timp ce capricornul tinde să fie mai negativist și mai structurat. Sufletul aventuros al săgetătorului îl va face pe capricorn să tânjească după un mediu conservator.

Citește și Horoscop URANIA 16 – 22 decembrie 2017 – Zodia care va fi RASCOLITĂ până la lacrimi

6. Vărsător și Scorpion

Ambele zodii sunt similare deoarece au niște opinii bine înrădăcinate și sunt independente. Ele pot gravita împreună la început prin intermediul conversațiilor intelectuale, dar vărsătorul are nevoie de libertate, în timp ce scorpionul preferă să iubească și să aprecieze puține persoane.

7. Balanță și Rac

Chiar dacă amândouă semnele caută să-și găsească echilibrul, armonia și pacea, balanța are o atitudine lipsită de griji și sofisticată care îl amuză pe timidul rac. Pe termen lung, racul își dorește o conexiune emoțională, însă balanța tinde să se axeze mai mult pe partea intelectuală și de comunicare.

8. Pești și Gemeni

Acesta este un cuplu interesant deoarece singurul lucru pe care îl au în comun aceste zodii este natura jucăușă. Peștii își doresc să fie doar alături de dragostea vieții lor, în timp ce gemenii tind să aibă mai mulți parteneri și să încerce să se mențină stimulați din punct de vedere intelectual.

Citește și Tu știi cum va fi noul an pentru tine? Ce ți se va întâmpla în 2018 în funcţie de zodie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top