Connect with us
Apple se gândește să reducă producția de iPhone. Specialiștii spun că motivul ar fi vânzările lente ale dispozitivelor.

Știri

Apple va reduce producția de iPhone în primele trei luni din 2017

Apple își propune să reduca producția de iPhone cu 10% începând cu primul trimestru din 2017. Informația vine în urma datelor colectate de furnizorul Nikkei. Apple a transmis faptul că a experimentat o situație similară în trecut, datorită stocului acumulat de dispositive Iphone 6S. Acest lucru a dus la reducerea producției de smartphone-uri în trimestrul 1 din 2016.

Compania a încercat să prevină ca acest lucru să se întâmple din nou cu iPhone 7 prin reducerea cantităților de producție pe anul 2016.

În raportul său, cei de la Nikkei spun ca vânzările globale „lente” pentru iPhone 7 este principalul motiv din spatele mutării. Din acest motiv, reducerile de producție sunt asteptate să se concentreze pe iPhone 7 și iPhone 7 Plus.
Apple va reduce producția de dispozitive iPhone cu 10%, în primul trimestru al anului 2017. Calculele au  fost făcute de Nikkei, pe baza datelor obținute de la furnizori.

Producție de iPhone-uri redusă de Apple

Telefoanele au fost vândute mult mai lent decât era de așteptat. Informații privind producția de cele mai recente modele și vânzări la nivel mondial sugerează reduceri atât în linia dispozitivelor iPhone 7, cât și iPhone7 Plus.
Apple ar fi putut profita de pe urma problemelor apărute la dispozitivele Samsung Galaxy Note7 la începutul anului.

Însă, analiștii au transmis faptul ca noul produs al celor de la Apple – iPhone 7, fiind lipsit de caracteristici „convingătoare”, nu a reușit să acumuleze un interes în noua linie scoasă la vanzare. În luna septembrie, Apple a luat decizia de a nu divulga vânzările din primul week-end pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Citește și: iPhone, subiectul unei investigații în China. Plângeri legate de închiderea spontană smartphone-ului

În anul 2017, Apple va lansa un alt terminal iPhone de ultimă generație. Se preconizeaza a fi pus la dispoziția utilizatorilor în 3 dimesiuni diferite. Unul va include un ecran OLED flexibil, cu un design inovator. Zvonurile sunt încă contradictorii. Cu toate acestea, un raport de la Mac Otakara sugerează că iPhone-ul de anul viitor ar putea fi doar un update la actualul iPhone 7 din punct de vedere al componentelor interne.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top