Connect with us
Ar putea fi oprit întreg transportul public în București (directorul Societății de Transport)

Știri

Ar putea fi oprit întreg transportul public în București (directorul Societății de Transport)

Directorul Societății de Transport București, Andrei Creci, spune că transportul public în Bucrești ar putea fi oprit, odată cu instituirea stării de urgență, iar dacă acest lucru nu se va regăsi în decret, atunci numărul autobuzelor va fi redus cu cel mult 20%.

„Mâine o să luăm o hotărâre, dar dacă până acum luam noi o hotărâre de capul nostru, acum așteptăm și decretul acesta, să vedem ce o să fie, pentru că după unele variante s-ar putea ca întreg transportul public să fie oprit în București, cu totul. O să așteptăm până mâine să vedem ce se emite la nivel național. Dacă nu se referă la transportul public acest decret, noi vom micșora. Mă voi sfătui cu doamna primar, să vedem. Dar nu mai mult de 20%. Nu o să fie o reducere spectaculoasă. Nu se va simți”, a declarat directorul STB, pentru MEDIAFAX.

Andrei Creci a adăugat că reducerea va fi mult mai mică față de cea obișnuită din weekend, în care autobuzele sunt mai puține cu 40% față de restul zilelor din săptămână.

Klaus Iohannis a anunțat că va decreta stare de urgență în România, începând de luni. Potrivit informațiilor obținute de MEDIAFAX, decretul ar putea conține oprirea funcționării metroului și a mijloacelor de transport în comun, în București și în țară.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top