Știri

Arad: Elev găsit inconștient în curtea liceului după ce ar fi fumat droguri

Un elev a fost găsit inconștient în curtea unui liceu din municipiul Arad, după ce ar fi fumat droguri. Băiatul de 16 ani a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că acesta s-a intoxicat după ce a fumat o țigare care ar fi conținut un drog, cel mai probabil canabis. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla de unde avea elevul țigara.

Elevul era în clasa a X-a la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad. Băiatul a fost găsit leșinat în curtea liceului de către o colegă și a fost transportat de urgență la spital.

Asistenta școlii i-a acordat primul ajutor băiatului, după care a sunat la 112, povestește directoarea liceului, Iulia Ghinga.

Elevul de 16 ani a leșinat după ce a fumat droguri

”Nu este un copil care să fi creat probleme până acum, din contră, are note bune”, a adăugat directoarea.

Colegii băiatului spun însă că acesta fuma de la vârsta de 12 ani. Luni a fumat o țigară „neobișnuită” într-un colț retras din curtea școlii, și i s-a făcut rău.

Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, elevul a suferit o intoxicație cu o substanță decoamdată necunoscută. Aceștia susțin că cel mai probabil țigara conținea canabis.

Adolescentul și-a revenit la spital. El este conștient și urmează să fie audiat. Cazul a fost preluat de polițiști, care vor să afle de unde și-a procurat băiatul țigara. La anchetă vor participa și procurori DIICOT.

Citește și:Elevi intoxicați cu vapori toxici într-un liceu din Brașov

Conducerea Inspectoratului Școlar Arad a anunțat că va face și ea cercetări în acest caz.

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More