Connect with us
Arată ca și cum ar avea 60 de ani, însă adevărul ia prin surprindere pe toată lumea

Știri

Arată ca și cum ar avea 60 de ani, însă adevărul ia prin surprindere pe toată lumea

O femeie a reușit să devină cunoscută în întreaga lume din cauza afecțiunii de care suferă. La vârsta de 30 de ani, aceasta pare o femeie de două ori mai în vârstă, iar cei care o văd pentru prima dată nu reușesc să îi ghicească vârsta.

Challi Muguira din Baton, Rouge, Louisiana, suferă de progerie. Asta înseamnă că îmbătrâneşte de două ori mai repede decât orice alt om.

Citește și: A dispărut de acasă și s-a întors după trei ani! Ce detaliu bizar au observat părinții

Acum are 30 de ani, dar arată ca și cum ar avea 60 de ani. Boala acesteia este caracterizată prin îmbătrânire accelerată şi prematură, creştere foarte mică în înălţime şi căderea sistematică a părului.

Medicii chiar i-au spus că va fi o minune dacă va trece de vârsta de 30 de ani. Aceasta a dat semne că nu este ca ceilalți copii de la vârsta de doi ani.

Citește și: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora

„Eu am o formă moderată a acestei boli, dar încă de foarte mică mi s-a spus că va fi un miracol dacă voi ajunge să trăiesc până la 30 de ani. La început doctorii au crezut că am o gaură în inimă.

În copilărie a fost foarte greu, pentru că e crunt să ai 15 ani şi lumea să creadă că ai 30. Am fost mereu jignită de colegii de şcoală şi asta nu este uşor de suportat de un copi”, a povestit Challi, conform Daily Mail.

Femeia nu știe câți ani mai are de trăit

„Nimeni nu ştie cât de mult mai am de trăit, dar cu siguranţă va fi un moment când viaţa mea va fi scurtată. Ştiu asta şi mi-a luat foarte mult timp să ajung să conştientizez asta, dar acum că am pe cineva care mă iubeşte este mai uşor să trăiesc cu asta”, a încheiat tânăra.

În ciuda acestei afecțiuni, Challi și-a găsit sufletul pereche și s-a căsătorit cu un bărbat care nu are prejudecăți legate de aspectul ei fizic. După ce s-a căsătorit în anul 2017 cu Tony, și-a jurat că va trăi viața în fiecare zi, ca și cum ar fi ultima.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top