Connect with us

Știri

ARSENIE BOCA, sfaturi pentru romani: „Cand se vor inchide granitele Europei, sa vina acasa!”

Parintele Arsenie Boca, supranumit Sfantul Ardealului, a oferit mai multe invatauri pline de duh enoriasilor. O femeie din Brasov care l-a cunoscut pe duhovnic sustine acesta i-a indemnat pe romanii plecati in strainatate sa revina in tara atunci cand granitele Europei vor incepe sa se inchida.

„Tot asa, intr-o seara, am ajuns cu cursa de noua si jumatate in gara Fagaras, sa plec spre Draganescu, si era acolo un grup de femei pe care le-am intrebat:

– Mergeti la Bucuresti?

Mi-au raspuns ca da. Si-atunci am intrebat: – Mergeti la Draganescu?

Au zis: – Nu! Mergem, ca avem treaba!

Cand am ajuns in Draganescu, sigur ca si ele tot acolo mergeau. Tot cu tramvaiul 2, tot cu ce am mers si eu. Si cand am ajuns, Parintele le-a spus:

– Ma, voi n-ati venit la mine, ma! Ca voi ati venit cu treaba la Bucuresti… Au inlemnit alea!

– Pai, Parinte…

– Mai, dar era o singura femeie! Ce-ati crezut ca va face? N-ati vazut ca totusi nu-i de speriat? Nu-i o femeie care sa para periculoasa…

CITESTE SI: ARSENIE BOCA: Zece CUGETARI ale Sfantului Ardealului

CITESTE SI: Arsenie Boca, despre relatii si desfranare

CITESTE SI: POVESTEA icoanei in care ARSENIE BOCA plange! SEMNUL SFARSITULUI LUMII?

Dupa aceea, noi tot mergeam la Manastire la Sambata, cat eram acasa. Iar drumul la Sambata il faceam tot pe jos si, la un moment dat, Parintele Arsenie, ne-a spus:

– Nu mai e timp de a va duce pe jos, singure. Nu mai e! Sunt timpuri tot mai grele! Si exact asa a zis:

– Ca de venit vine, de tinut nu tine mult, de voi va fi cum va fi, dar de copiii vostri va fi grav.

Exact asa a spus! Si asa s-a ajuns astazi. Vai de copiii nostri, cat sunt de imprastiati printre straini… Altadata, ne-a zis asa:

– Ma, sa va duceti si sa spuneti la copiii vostri ca se va lua apa de pamant. Va ramane izvorul de sus, de la chilie, si aici, jos. Unde e izvorul Parintelui Arsenie… Asa ne spunea:

– Apa din jurul Fagarasului se va lua.

Si am intrebat: – Cand se va lua apa, Parinte? Si ne-a zis:

– Cand va fi voia lui Dumnezeu… Si a mai zis: Pentru copiii vostri, ma – de cateva ori o tot repetat – va fi foarte greu! Si sa stiti ca m-am tot gandit… Nu era de acord sa plece copiii din tara, sa se casatoreasca cu natii straine. Asta era ambitia Sfintiei Sale si zicea: Sa nu se instraineze! Si zicea: – Iar cand se vor inchide granitele, sa vina acasa…

Eu l-am intrebat si pe Preasfintitul Daniil de copiii acestia, ai mei, care sunt departe de tara, daca sa-i chem inapoi. Si o zis:

–  Deocamdata au de lucru… Cand n-or mai avea si n-or avea cu ce trai, sa vina. Dar acum inca mai e… Nu se va intampla inca nimic deosebit! Numai Tatal Ceresc stie. Spunea si Parintele:

– Ma, o sa vedeti! La Dreapta Judecata o sa fiu de fata! Asa ca asteptam sa ne ducem dincolo, sa fie cu noi…”, este marturisirea facuta de Maria Nistor, potrivit nasul.tv.

CITESTE SI: Arsenie Boca, PROFETIE APOCALIPTICA: „Se va bea sange din om!”

Aceste afirmatii vin in contextul in care acordul Schengen privind libera circulatie in UE este in pericol, iar mai multe state europene au inceput sa isi inchida frontierele, ca urmare a crizei imigrantilor. Suedia, Franta, Danemarca si Austria au reintrodus controale la frontiere, iar cea din urma intentioneaza sa ceara suspendarea Schengen. Priemierul Frantei, Manuel Valls, se teme ca aceasta criza ar putea duce la prabusirea Uniunii Europene.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top