Connect with us
Așa se fierbe corect porumbul! Singura regulă pentru gospodine

Știri

Așa se fierbe corect porumbul! Singura regulă pentru gospodine

Află și tu cum se fierbe corcet porumbul. Toate gospodinele trebuie să știe aceste trucuri. Dacă vrei ca la final să pui pe masă un preparat delicios pentru tine și cei dragi, atunci trucurile de mai jos iți vor fi tare utile. Iată despre ce este vorba.

Cum se fierbe corect porumbul! Toate gosppodinele trebuie să cunoască aceste trucuri

Porumbul este preferatul multora pe parcursul verii. Însă, nu toți știu cum se fierbe corect porumbul petru a fi cât mai delicios. Desigur, fiecare cunoaște anumite metode de fierbere a acestui aliment. Totuși, gospodinele trebuie să cunoască metodele de mai jos. Porumbul va fi delicios dacă vei ține cont de sfaturile pe care le vei găsi mai jos.

Înainte de toate, vor fi îndepărtate pănușile. Câteva se vor păstra pentru a fi puse în recipientul în care va fierbe porumbul. De pe acestea trebuie să se îndepărteze mătasea.

Așază o parte din pănuși pe fundul recipientului în care vei fierbe porumbul. Celaltă parte se va folosi după ce se va pune porumbul în oală.

CITEȘTE ȘI: Cum se prepară corect ceaiul de ghimbir pentru a-și păstra proprietățile

CITEȘTE ȘI: Greșeala pe care o facem cu toții. Cum se prepară corect SALATA DE VINETE

După ce este curățat porumbul, va fi pus în oala în care va fierbe. Pentru a intra în recipient, este indicat ca acesta să fie rupt pe jumătate. Astfel se va așeza mult mai bine în oală. După ce se pune porumbul în recipient, se va acoperi cu pănușile rămase. Se va pune apă peste toate ingredientele acestea. Apoi se va pune o farfurie desupra, pentru a ține porumbul sub apă.

Oala se va pune la foc și, când începe să fiarbă, se va da focul mediu spre mic. Timp de o jumătate de oră se va fierbe porumbul. Când este gata, se va lăsa la răcit. Poate fi consumat cu sare dacă ai voie să mănânci sărat. Este bun călduț. Pentru a-l păstra în condiții bune, se va ține în apa în care a fiert.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top