Știri

Atentat la Berlin: Starea victimelor se agravează

Atentat la Berlin. Tragedia care a lovit ieri capitala Germaniei, provocând moartea a 12 persoane și rănirea gravă a altor 48, încă numără victime. Ultimele informații aduc în prim-plan starea de sănătate a persoanelor spitalizate în urma accidentului.

Atentat la Berlin : 14 persoane spitalizate sunt în stare critică

Conform celui mai nou val de știri venit dinspre Berlin, 14 din cele 50 de victime rănite ieri seară sunt în stare gravă. Medicii care au preluat răniții au fost sceptici încă din primul minut, în legătură cu șansele lor de supraviețuire. Iar astăzi, la nici 24 de ore de la catastrofă, se pare că starea multora s-a agravat.

Citește și: Ministru german, după atentatul din Berlin: „Ne aflăm în stare de război”

Fără a prezenta vreo listă nominală, medicii din spitalele unde au ajuns victimele confirmă prognoza sumbră. 14 din cele 48 de persoane rănite sunt în stare foarte gravă. Șansele lor de supraviețuire se micșorează cu fiecare oră ce trece. Principala cauză este reprezentată de multiplele traume și leziuni suferite în urma impactului. Astfel, organismurile lor par să nu fie capabile să reziste fără aportul aparaturii medicale.

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More