Connect with us
Inca doi romani sunt dati disparuti ca urmare a atentatului terorist din Nisa, comis de Ziua Frantei si soldat cu moartea a 84 de persoane.

Știri

ATENTAT NISA: Inca doi romani sunt dati disparuti

Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook dedicata victimelor cumplitului atentat din Nisa, SOS NICE. Cei doi romani disparuti ar fi Alexandru Goldan (nascut pe 10 noiembrie 1989) si prietena sa Elena (nascuta in iulie 1985). La momentul transmiterii acestei stiri, MAE nu a oferit niciun punct de vedere.

Reamintim ca acesta este cel de-al doilea caz in care cetateni romani sunt dati disparuti dupa evenimentele din Nisa soldate cu moartea a peste 80 de persoane.
Romanii disparuti in Nisa

O familie de romani, formata din trei membri, a fost data disparuta in urma atentatului. Copilul si mama au fost gasiti. Minorul se afla in stare stabila, a anuntat premierul Dacian Ciolos.

Citeste si: ATENTAT TERORIST in Nisa Franta cel putin 84 de morti; 54 copii internati in stare grava

Citeste si: ATENTAT NISA – Lista copiilor disparuti in atacurile din Franta. Parintii disperati sa-i gaseasca

„Din pacate, actul terorist de la Nisa ne-a atins si pe noi. Aseara am avut o discutie telefonica cu premierul francez Manuel Valls, caruia i-am transmis condoleante pentru numeroasele victime ale atentatului. Totodata, am discutat despre familia de romani care a fost la Nisa in seara de 14 iulie si al caror copil ranit este internat intr-un spital din zona, intr-o situatie stabila. Cercetarile pentru identificarea victimelor continua dar, date fiind conditiile, sunt deosebit de complexe. Premierul Valls m-a asigurat ca autoritatile franceze inteleg dramatismul acestei situatii si fac tot ce le sta in putere pentru a clarifica situatia celor doi cetateni romani”, a scris Ciolos pe Facebook.

De asemenea, mama copilului a fost identificata ieri la un spital. Femeia se afla intr-o stare mai grava, dar stabila. Capul familiei este cautat in continuare de autoritatile din Franta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top