Connect with us
ATENTAT TERORIST ORLANDO: Teroristul Omar Mateen era gay

Știri

ATENTAT TERORIST ORLANDO: Teroristul Omar Mateen era gay

Apar dezvaluiri incredibile despre autorul celui mai sangeros atentat terorist din ultimii 15 ani. Omar Mateen, cel care a provocat masacrul din Orlando se presupune ca era gay, conform mai multor site-uri occidentale.

Omar Mateen frecventa des clubul respectiv, Pulse Night, unde a comis atentatul. De asemenea, acesta ar fi vorbit des cu alte persoane gay prin intermediul unei aplicatii speciale pentru comunitate. „Uneori, statea intr-un colt si bea singur, era atat de beat incat devenea zgomotos”, a declarat Ty Smith, unul din cei care l-a vazut de mai bine de zece ori pe Omar in clubul Pulse Night, pentru ziarul Orlando Sentinel.

Omar se confesa persoanelor gay aflate in club atunci cand iesea la distractie. Vorbea des despre tatal sau si spunea ca are o sotie si un copil. Un alt client al clubului a declarat pentru Los Angeles Times ca teroristul i-a trimis la un moment dat un mesaj printr-o aplicatie pentru gay.

Povestea tanarului care a pregatit un ATENTAT TERORIST la Parada Gay din Los Angeles

ATENTAT TERORIST intr-un club gay din Orlando – REACTIILE CELEBRITATILOR AMERICANE

Omar Mateen a fost banuit la inceput ca ar avea legatura cu Statul Islamic, insa politia federala sustine ca acesta era doar simpatizant al gruparii extremiste din Irak. Conform Ministerului de Interne saudit, Omar a mers de doua ori
la Mecca, in pelerinaj, in 2011 si 2012. Familia tanarului sustine ca atacul nu are la baza motive religioase, ci este vorba mai degraba despre ura pe care o simtea fata de homosexuali.

Jurnalistii de la Daily Mail au patruns in casa teroristului din Florida si au gasit obiecte care nu dau vreun indiciu despre orientarea sa religioasa ori doctrina extremista. Acestia au gasit multe jucarii de plus, postere cu Star Wars si romane din literatura islamica. VEZI IMAGINILE DIN INTERIORUL CASEI LUI OMAR MATEEN AICI

1 Comment

1 Comment

  1. rebecca

    2016-06-15T16:51:05+03:00 at 16:51

    nu inteleg..era gay dar ura homosexualii?cum vine asta?..Jesus

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top