Connect with us
Atentatul din Manchester, văzut de o româncă

Știri

Atentatul din Manchester, văzut de o româncă

Atentatul din Manchester bagă din nou spaima în Europa. O constănțeancă aflată în orașul britanic a povestit felul în care a văzut teribilul eveniment de azi noapte, în urma căruia au murit 22 de oameni.

Constănțeancă din Manchester: „Știri false”

„Ştiri false. Nu e numeni cuprins de panică. Oameni mai calmi şi mai organizaţi ca englezii greu de găsit. La 59 de oameni răniţi şi 22 de morţi au fost trimise 69 de ambulanţe. Gara din Manchester Victoria a fost închisă şi alte trenuri organizate să ducă oamenii la serviciu.

Medicii care participau la o conferinţă pe teme medicale în zonă s-au dus la faţa locului voluntar să dea o mână de ajutor. S-a suspendat campania electorala. Locuitorii oraşului au oferit locuri de cazare şi drumuri cu maşina tuturor celor care au avut nevoie.

CITEȘTE ȘI: Atentat terorist în Manchester. Mișcări de trupe la București

CITEȘTE ȘI: Poliţia: Tratăm explozia de la Manchester Arena ca pe un incident terorist până când vom avea alte informaţii

CITEȘTE ȘI: Cabinetul britanic se reunește de urgență după explozia de la Manchester, conservatorii renunță la campania electorală

S-a stabilit o zonă unde se acordă consiliere psihologică şi o linie telefonică speciala. Consilierii oraşului au fost la muncă toată noaptea. Şi consiliul de securitate se întâlneşte la numai câteva ore de la incident“, scrie Adina Tulbure pe contul său de Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. oricare

    2017-05-25T13:05:31+03:00 at 13:05

    „Consilierii oraşului au fost la muncă toată noaptea.” Oare, la noi, dupa cate saptamani s-ar fi reunit pentru o asa problema?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top