Au sărbătorit 50 de ani de căsătorie în aceleași haine de la nunta din 1966

Jim Stanfield și Carole-Ann au împlinit 50 de ani e căsătorie și au decis să sărbătorească într-un mod surprinzător. Numeroși oameni abia mai încap în hainele vechi de 10 ani, dar să mai vorbim de haine vechi de o jumătate de secol.

Acest cuplu nu doar că și-au mențit silueta din urmă cu 50 de ani, ba chiar au transformat totul într-o idee ieșită din comun. Jim Stanfield și Carole-Ann au avut ideea de a purta aceleași haine de la nuntă, după ce nepoata lor, Hayley, i-a vizitat și a vrut să vadă fotografii cu familia din tinerețe.

Jim, care are 71 de ani, s-a urcat în podul casei pentru a căuta albumele foto cu familia și așa a descoperit și rochia de mireasă plină de praf a lui Carole-Ann. Aceasta o purtase la nunta lor din data de 1 octombrie 1966.

„Când Hayley a descoperit că încă avem costumele de nunta noastră, el a spus că ar trebui să le încercăm pentru a vedea dacă acestea ni se mai potrivesc.”, spune Carole-Ann.

Așa că hainele au fost duse la curățătorie, pentru a fi pregătite să fie purtate din nou.

„O mulțime de oameni știau că le-am purtat, dar ei erau încă uimiți să ne vadă în ele.”

Cuplul, care a vizitat Malta în 1966, acum își fac planuri pentru „luna de miere” în Turcia.

Cei doi s-au întâlnit la clubul bărbaților, unde lucra Jim în anul 1962 și de atunci sunt împreună.

Care este secretul lor pentru o căsnicie atât de lungă? Râsul, spun ei.

Jim iubea părul meu mare blond, iar mie mi-a plăcut umorul lui. El este foarte comic și mereu mă face să râd. Cred că asta este cheia.”, spune Carole-Ann.

„Avem foarte multe lucruri și hobby-uri în comun, dar râsul este ceea ce ne ține puternici.”

Jim a adaptat chiar și inele de la nunta lor, pentru a sărbători piatra de hotar, prin adăugarea a două inimi făcute din aur, pe care le-a găsit cu detectorul de metale.

„Este incredibil când mă gândesc că acest aur a fost în pământ timp de mii de ani. Mă bucur că l-am găsit și am putut să-l folosesc pentru inele noastre de nuntă.”, a spus bărbatul.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More