Connect with us

Știri

Augustin Zegrean, presedintele CCR, enervat de MANELE: „Textele sunt idioate, cu dusmani, cu valuta!”

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR), Augustin Zegrean, a declarat ca ii place sa asculte muzica rock si ca il enerveaza “textele idioate” ale manelelor.

„Am 61 de ani si prin ’70, cand canta Pheonix, eu locuiam in Timisoara. Toti tinerii pe atunci asta faceau, ascultau rock, pentru ca incepusera sa apara si la noi discuri cu Beatles, Rolling Stones si dupa aceea Deep Purple, Uriah Heep, Pink Floyd, multe… Le stiu pe toate. Le recunosc si melodiile. Pe Nicu Covaci il stiu de mai curand, pe atunci era greu de abordat, fiind vedeta. Toti erau vedete si erau incredibil de iubiti. Am vazut recent un film despre Queen, despre Freddie Mercury, un documentar exceptional, in care apar ceilalti colegi din trupa care mai traiesc. Am auzit ca vin anul viitor sa concerteze la noi, dar fara Freddie Mercury vin degeaba. Nu ma voi duce sa-i vad. Daca nu au venit cand eram eu tanar si ei tot tineri, acum, cand sunt batrani si ramoliti, degeaba vin, nu ma intereseaza. Uite, de exemplu, am vazut de la fereastra concertul lui Roger Watters si nu… adica la 70 de ani sa stea acasa”, a declarat Augustin Zegrean.

Ii stiu pe multi, dar e mai greu cu ceea ce canta ei acum, heavy metal, underground. Imi e greu sa ii ascult, prea multa galagie, mai putina muzica si foarte mult zgomot. Sunt si trupe moderne care imi plac; ascult cu placere orice fel de muzica, dar la suflet este muzica tineretii mele. Manele nu ascult. Daca ar fi muzica turceasca, as asculta, dar la manele ma enerveaza foarte tare textele, sunt idioate, cu dusmani, cu valuta”, a mai spus Zegrean, intr-un interviu acordat ziarului Ring.

foto: inpolitics.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top