Connect with us
Cine este amanta lui Aurel Tămaș - Cu 31 de ani mai tânără. Artistul divortează după 20 de ani de căsnicie

Știri

Aurel Tămaș a trecut prin clipe de groază. Avionul în care se afla a căzut în gol, sute de metri

Momente de panică la bordul unui avion care decolase de pe aeroportul din Bucureşti şi urma să ajungă în Zaragoza, Spania.

Aproximativ 200 de pasageri se aflau la bordul aeronavei, când aceasta a căzut în gol sute de metri, conform romaniatv.net.

Toți pasagerii au trăit o adevărată spaimă atunci când aeronava a căzut în gol sute de metri și a ratat apoi aterizarea. Printre pasageri s-a aflat și cunoscutul cântăreț de muzică populară, Aurel Tămaș. Artistul mergea în Spania, pentru a susţine un spectacol pentru românii de acolo.

Din fericire, pilotul avionului a readus nava pe linia de plutire. Avionul a reușit să aterizeze în condiții normale. Aurel Tămaș a vorbit despre experiența care i-ar înfricoșa și pe cei mai curajoși oameni.

Citește și: PANICĂ la mii de metri altitudine! Un avion Blue Air a intrat în PICAJ

„Am fost foarte calm şi încercam să văd reacţia celor 180 de oameni, o parte dintre ei români. Toată lumea a intrat în panică. A fost un moment tensionat şi cu panică pentru că am trăit nişte lucruri pe care nu le-am mai trăit zburând”, a spus Aurel Tămaş pentru sursa citată.

Deşi au fost căsătoriţi de aproape 27 de ani şi au împreună un fiu, Aurel Tămaş şi soţia lui, Marieta, au dat o veste bombă, au decis de comun acord să divorţeze. Cântăreţul de muzică populară a fost destul de discret cu viaţa sa personală, aşa că puţini îi cunosc familia.

Citește și: Elena Băsescu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Bogdan Ionescu: „Experiența este mai puțin traumatizantă…”

Aurel Tămaș prezintă o emisiune la un post TV

Femeia care i-a stat alături i-a dăruit un fiu, de dragul căruia cei doi au rămas foarte buni prieteni. Fosta lui soție a fost o celebră dansatoare. Aurel Tămaş şi femeia care i-a fost alături și încă păstrează numele de Tămaş, Marieta, s-au căsătorit în 1991. Amândoi au decis să păstreze secret motivul pentru care s-au despărțit.

Aurel Tămaş s-a născut pe 16 aprilie 1961, în comuna Borşa (Cluj). Cântărețul prezintă la Look TV, post tv din Cluj, emisiunea de divertisment ”Minunile lui Tămaş”, însă are agenda plină de concerte, dovadă că acum acesta este în Statele Unite, unde cântă pentru comunitățile de români.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top