Connect with us
autobuzul

Știri

Autobuzul anti-mahmureală

Ideea traznită îi aparţine unui barbat care, cel mai probabil, a simţit pe propria piele efectele consumului exagerat de alcool. Acum însă se bucură de un succes răsunător cu autobuzul său şi abia mai face faţă “comenzilor”.

Mai exact, este vorba despre un autobuz dotat cu aparatură medicală, unde un personal specializat le oferă asistenţă celor care au băut câteva pahare în plus. Desigur, tratamentul nu este gratuit.

Autovehiculul işi face rondul  în cartierul Manhattan, adică fix în zona cu cele mai multe cluburi, unde oamenii obişnuiesc să  petreacă până dimineaţa. Unii dintre ei pierd numărul paharelor băute şi aşa ajung să apeleze autobuzul anti-mahmureală pentru a primi tratament.

În “Hangover Heaven”, aşa cum este denumit autobuzul, pot fi trataţi 15 pacienţi în acelaşi timp, iar preţul pentru tratamentul de bază este de 79 de dolari. Cei care doresc să primească în plus şi vitamine prin perfuzie, trebuie să mai scoată din buzunar 169 de dolari. Cel care a venit cu ideea inedită anti-mahmureală şi-a extins afacerea şi pentru cei care nu se mai pot ridica din pat după o noapte de petrecere.

Proprietarul autobuzului unic spune că cea mai aglomerată perioada din an este cea a sărbătorilor,atunci când sute de persoane care fac excese apelează la serviciile sale. Afacere îi merge atât de bine, încât acum oferă tratament “nevoiaşilor” fie în autobuzul special dotat, fie la domiciliu, unde desigur costurile sunt mai mari.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top