Connect with us
Autostrada Soarelui A2 inchisa - Vezi in ce zile traficul este blocat

Știri

Autostrada Soarelui A2 inchisa – Vezi in ce zile traficul este blocat

Autostrada A2, numita si autostrada soarelui va fi inchisa incepand de luni noaptea din cauza unui transport agabaritic.

Autostrada Soarelui A2 Inchisa – Iata ce pe portiuni nu poti circula

Traseul este: DN39: Vama Veche PTF ÷ 23August ÷ Tuzla ÷ Int. (DN39 cu DN39A); DN39A: Int. (DN39 cu DN39A) ÷ Int. (DN39A cu Drum local); Drum local: Int. (DN 39A cu Drum local) ÷ Pod nou ÷ Int. (Drum local cu A4); A4: Int. (Drum local cu A4) ÷ Int. (A4 cu A2); A2: Int. (A4 cu A2) ÷ Int .(A2 cu DN21, Drajna); DN21: Int. (A2 cu DN21, Drajna) ÷ limita municipiu Calarasi.

„Convoiul va fi insoţit, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), de doua vehicule autorizate si de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Transportul se va desfasura etapizat, cu intreruperea temporara si locala a circulaţiei rutiere. Detalii privind desfasurarea transportului (perioade si sectoare restricţionate) se pot obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrazi si Drumuri Naţionale din Romania SA, la numerele de telefon: 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34”, se transmite in comunicatul CNADNR.

CNADR linisteste soferii – Traficul nu va fi inchis duminica noaptea

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, anunta ca urmare a informatiilor aparute in mass-media cu privire la inchiderea circulatiei pe autostrada A2, datorita desfasurarii transportului agabaritic pe ruta: DN39: Vama Veche PTF ÷ 23August ÷ Tuzla ÷ Int. (DN39 cu DN39A); DN39A: Int. (DN39 cu DN39A) ÷ Int. (DN39A cu Drum local); Drum local: Int. (DN 39A cu Drum local) ÷ Pod nou ÷ Int. (Drum local cu A4); A4: Int. (Drum local cu A4) ÷ Int. (A4 cu A2); A2: Int. (A4 cu A2) ÷ Int .(A2 cu DN21, Drajna); DN21: Int. (A2 cu DN21, Drajna) ÷ limita municipiu Calarasi, transportul se va desfasura pe traseul mentionat pe parcursul saptamanii urmatoare, astfel traficul rutier nu va fi afectat in acest de weekend.

Precizam totodata ca deplasarea convoiului se va realiza in perioada orelor cu trafic redus, etapizat, pe sectoare scurte, alternate cu oprirea in zonele de parcare a transportului, pentru a permite trecerea utilizatorilor si pentru a avea un impact diminuat asupra traficului.

De asemenea, convoiul va fi semnalizat corespunzator si va fi insotit de Politia Rutiera, care va asigura buna desfasurare a circulatiei.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top