Connect with us

Știri

Avertisment SUMBRU pentru sfârşitul lunii! Va intra în COLIZIUNE cu Pământul

Avertisment fără precedent pentru întreaga lume. Prezice foarte sigur pe el că la finele acestei luni lumea va intra într-o perioadă de tribulații groaznice care va dura 7 ani. Iată despre ce este vorba.

Un astfel de proroc cu pretenții de aură biblică este David Meade care prezice foarte sigur pe el că la finele acestei luni lumea va intra într-o perioadă de tribulații groaznice care va dura 7 ani. Războaie, dezastre naturale, epidemii, toate culminând cu apariția lui Antihrist.

Inițial Meade anunțase că lumea se va sfârși pe 23 septembrie, dar, între timp și-a revizuit previziunile și a decalat începutul apocalipsei în octombrie. Vedeta apocalipsei din octombrie este, firește, misterioasa și controversata planetă Nibiru.

Comunitatea științifică astronomică respinge ca fantezistă existența pretinsei planete Nibiru

David Meade este autorul cărţii ”Planet X – The 2017 Arrival”, în care afirmă că planeta Nibiru sau planeta X se va ciocni de Terra în toamna acestui an. El susţine că o stea, pe care o numeşte geamăna Soarelui, vine spre Sistemul Solar din polul sud, aducând cu sine 7 obiecte cereşti, printre care şi planeta Nibiru, despre care spune că se va ciocni de Terra.
Amestecând elemente științifice cu elemente biblice și preluate din ocultism sau din alte religii, Meade ne oferă un talmeș balmeș de profeții, viziuni, vise și avertismente care mai de care mai senzaționale și incredibile

S-a mai prezis că Nibiru va lovi Terra în septembrie 2015. Apoi în decembrie același an. S-a spus şi că va lovi planeta în decembrie 2012 pentru a coincide cu calendarul mayaş. Chiar înainte de toate acestea, s-a mai spus că va distruge Pământul în 2003.
NASA a respins în repetate rânduri existența planetei X și a precizat că, în cazul în care o planetă s-ar afla pe o traiectorie de coliziune cu Terra, faptul ar fi fost vizibil în ultimul deceniu.

Citeşte şi TEROARE fără margini! A fost decretată stare de URGENŢĂ

2 Comments

2 Comments

  1. HOria

    2017-10-11T09:24:26+03:00 at 9:24

    Buna dimineata. În loc să sperăm că vom trai mai mult si va fi bine pe acest pământ, dimpotrivă cineva dorește să anunțe printr o viziune ca finalul acestei lumi se apropie. Un om nu are aceasta putere sau viziune privind catastrofele, războaiele etc. Haideți să vorbim si despre aceasta continuare a lumii , sperăm că va fi bine , si ca Dumnezeu prin iubirea lui ne va dărui nouă copiilor săi o inima din carne care sa pompeze iubire si iertare. Ii multumesc pentru fiecare secundă pe care o respir, ii multumesc pentru toate aceste frumuseții ale naturii că le pot vedea cu ochii , ii multumesc lui Dumnezeu pentru paharul de apă curat ca lacrima care il beau in fiecare zi , ii multumesc ca pot îmbrățișa oamenii printr o strângere de mână…

  2. COSTIN Paraschiv

    2017-10-10T11:54:46+03:00 at 11:54

    Nu sîntem singuri și nici de capul nostru pe Tera .Nu este o întîmplare acest sistem Solar .Sa zis că cineva a prezis multe și sau întîmplat .Da asta pe pămînt chiar și căderea comunismului .De ce nu nea zis că vor veni niște hoți la conducere .O mre minciună a fost și este va dispărea comunismul .A dispărut sigla .Aceiași mărie cu altă pălărie .Este și mare păcatul să zici tu un nimeni pe tera să zici vine va fi sfîrșitul lumii al lunii da lunii calendaristice și nu astrul lunar .Despre cutremure comentarii de nimic aiureli mari PLĂCI TECTONICE MIȘCĂRI .Povești uragane tornade cum și de ce se produc povești vorbe .Un meteorit poate va fi lăsat să lovească pămîntul ,dar planetele nu se deplasează singure și nici de legea lor .Și după asta vor veni mulți cu altele și nu înțeleg de ce nu se lasă de prezis .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top