Connect with us
Avertismentul lui Mihai Voropchievici pentru români. Ce se intampla cu „Cel care nu are în nume literele...”

Știri

Avertismentul lui Mihai Voropchievici pentru români. Ce se intampla cu „Cel care nu are în nume literele…”

Mihai Voropchievici a vorbit despre ce se întâmplă cu românii care cumpără o locuință executată silit. Numerologul a făcut o analiză despre energia acestor locuințe și la ce trebuie să fie atente persoanele care nu au anumite litere în nume sau prenume.

Avertismentul lui Mihai Voropchievici

„În achiziționarea unei locuințe, cel care nu are în nume și prenume literele G, P, Y…să nu se hazardeze la a face credit, deoarece sunt neprevăzători, se iau după aparențe și intră în necazuri financiare cu băncile.

Un alt indiciu de care trebuie ținut cont sunt literele H, Q, Z…cele care fac omul să nu aibă o constanță financiară în viață, nu știu să-și administreze banii, sunt cheltuitori”, a declarat Mihai Voropchievici pentru Vocea Vâlcii.

Numărul locuinței tale, fie că stai la casa sau apartament, spune totul despre personalitatea ta. Nu doar cifra destinului ne influențează viața, ci și a casei în care trăim. Mihai Voropchievici dezvăluie ce secrete ascunde CIFRA CASEI tale.

Numerele sunt de la 1 la 9, iar în cazul locuințelor care au numărul compus din două cifre, trebuie adunate cifrele până se obține un singur rezultat (evident, de la 1 la 9).

LOCUINȚA CU NR. 1:

„Este casa omului întreprinzător, cel care este mereu activ, vrea mereu să facă ceva; omul acesta uneori mai și creează. Are foarte multă personalitate și de asta reușește ceea ce reușește mereu”, a spus Mihai Voropchievici la TEO SHOW.

LOCUINȚA CU NR. 2:

„Numărul 2 este ideal pentru un cuplu de tineri deoarece acolo mobilizarea este mai puternică”, mai spune numerologul.

LOCUINTA CU NR 3:

Aici e aici. Voropchievici sustine ca 3 este cifra infidelitatii, a aventurierilor, a distractiei. Intr-o casa cu numarul 3 locuiesc oameni care vor mereu sa petreaca, unii care tatoneaza cu showbizul.

LOCUINTA CU NR. 4:

4 este cifra oamenilor stabili, muncitori, rigizi, oamenilor care construiesc.

LOCUINTA CU NR. 5:

Este cifra extremelor, a aventurierilor. Casa 5 poate fi casa hotel pentru multi deoarece petrec prea putin timp in locuinta lor.

LOCUINTA CU NR. 6:

Este cifra perfecta. Simbolizeaza armonia, pacea, linistea sufleteasca.

LOCUINTA CU NR. 7:

Este casa oamenilor misteriosi, singurei, dar isteti. Aici pot locui medici sau cercetatori ori preoti de rit catolic.

LOCUINTA CU NR. 8:

Desi are o latura negativa, 8 este cifra ambitiosilor, a oamenilor puternici, a celor care vor sa se dezvolte. La 8 sta cineva bogat.

LOCUINTA CU NR. 9:

Este casa altruistilor, a celor care se preocupa in general pentru binele celorlalti. Aici stau asistentele sau medicii, a mai spus numerologul.

Mihai Voropchievici: Cum ne calculăm cifra fericirii. Este unică și ne ghidează viața

Mihai Voropchievici a dezvăluit formula de calcul a cifrei fericirii. Cifrele sunt de la 1 la 9. De exemplu, dacă tu ești născut pe data de 10, vei aduna cifrele între ele și vei face analiza după rezultat. Persoanele care sunt născute pe data de 23, de exemplu, au cifra fericirii 5 (2+3).

Mihai Voropchievici, schema de calcul pentru cifra fericirii

Cei care sunt cu 1 se combină și cu celelalte. Manifestările amoroase va diferi de la 1 la cel cu 10, și la cel cu 28. Rădăcina este aceeași, dar cresc în valoare.

1 – este liderul, ste inițiatorul în dragoste, sunt cuceritorii. Ei știu să aleagă, știu să ofere.

2 – sunt cei mai timizi, care așteaptă să fie aleși. Sunt persoane sensibile. Bărbații așteaptă ca femeile să facă primul pas. Norocul lor se manifestă venind de la alții. Combinațiile cele mai reușite sunt între o cifră pară și una impară.

3 – sunt explozibili. Sunt la fel de volatili, mai nestatornici în dragoste. Foarte greu îi determini să rămână prea mult timp lângă parteneri. Excepție face cifra 12, care face într-un parteneriat numai ce-l taie capul.

4 – sunt statornici în dragoste. Sunt oameni serioși, care știu ce vor în dragoste. Afectiv are 4 impulsuri. El trebuie să analizeze, să compare.

5 – este la mijloc între 5 și 9. Este versatil, fericit, curios. Dacă este curios este și inventiv. Este foarte important să aleagă, dar să nu stea prea mult acolo. Cifrele impare sunt năzdrăvane. Ca să fie fericit trebuie să fie lăsat să studieze, să se informeze, să facă toate năzdrăvăniile de pe lume.

6 – pentru a fi fericit trebuie să aibă fericire. Fericirea însemană armonia unui cuplu, o casă cu copii, bunăstare. Are un mare interes pentru zona financiară. Are înclinație spre lux. Sunt cei mai nefericiți, cu toate că ei caută fericirea. Caută fericirea care nu există. Ei vin dintr-o viață anterioară cu un tipar prestabilit. Ei caută încontinuu, se mulțumesc într-un final.

7 – sunt introvertiți. Cei născuți pe 17 sau pe 25. Ei nu prea știu să fie fericiți.

8 – nu prea au probleme. Vin ei și îți spun ce vor. Consideră că fericirea pentru el: bani, dragoste.

9 – iubesc oamenii și sunt iubiți de oameni. Fericirea lor este atunci când fac bine oamenilor. Ei greșesc de multe ori. Din dorința de a fi fericiți fac greșeli.

Dezvăluirea făcută de Mihai Vorophievici a avut loc în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunde”, difuzată la Antena 3.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top