Avertismentul unuia dintre cei mai bogați oameni: „Va fi cea mai mare CRIZĂ! Temeți-vă!” Când se va întâmpla

12.06.2017
Avertismentul unuia dintre cei mai bogați oameni: „Va fi cea mai mare CRIZĂ! Temeți-vă!” Când se va întâmpla

Miliardarul american Jim Rogers anunță că o criză de proporții va lovi omenirea curând. Într-un interviu acordat publicației americane Bussines Insider, acesta a afirmat că se se vor închide spitale, universități, iar companiile mari și chiar unele guverne vor eșua în a gestiona criza.

Conform acestuia, marea criză va veni fie la finalul acestui an, fie în 2018.

„Da, anul acesta spre sfârşit sau anul viitor. Notează-ţi. În 2008 am avut probleme din cauza datoriilor. Datoria de atunci nu este nimic în comparaţie cu ceea ce se întâmplă acum. În 2008, chinezii aveau o grămadă de bani puşi deoparte pentru zile negre. Zilele negre au venit şi ei au început să cheltuie. Acum, chiar şi chinezii au datorii. Iar datoriile sunt atât de mari. Rezerva Federală, adică Banca Centrală din America, are datorii de peste cinci ori mai mari decât în 2008. Va fi cea mai mare criză din viaţa ta şi din viaţa mea. Temeţi-vă! O să vedeţi guverne care eşuează, o să vedeţi ţări care eşuează de data aceasta.”, a spus Rogers.

Omul de afaceri a mai lansat astfel de avertismente şi anul trecut. Şi, de-a lungul timpului, a acuzat de nenumărate ori autoritățile de proasta gestiune a economiei și a avertizat cu privire la pericolele care planează asupra piețelor financiare.

Citește și: Baba Vanga, profeție pentru anul 2017: Românii vor avea nevoie de cineva care…