Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii din anchetă: „A început să aibă un regret. Am ajuns la concluzia că spune adevărul”

Ultimul update: miercuri 7 august 2019 20:53 Data publicării: miercuri 7 august 2019 20:53

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat la Antena 3 că acesta a oferit adevărul și că a fost cooperant dând indicii anchetatorilor, subliniind că prin aceste lucruri Gheorghe Dincă a început să își regrete faptele săvărșite în cazul crimelor din Caracal, adăugând că acesta poate avea răbufniri și că l-a simțit tensionat.

Nu a dus de nas anchetatorii, i-a condus în teren. Nu am fost la fața locului să știu concret. Știu că avea mai multe telefoane, dar nu știu ce a zis în legătură cu ele.

Dincă a fost cooperant, a declarat adevărul și a oferit indicii. Nu pot să vă dau detalii. Din ceea ce a rezultat efectiv am ajuns la concluzia că spune adevărul. S-a găsit telefonul și a oferit indicii valide.

Nu știu  la acest moment dacă testul poligraf se va mai face. În mintea lui, chiar în subconștient începe să aibă un regret. Putea răbufni oricând, chiar dacă cu mine nu a avut”, a declarat avocatul lui Dincă. Declarația avocatului pe site-ul Antena 3.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii
  1. eugen serban cheudeanu , 11 august 2019 la 22:51

    MA TOTI AVOCATI PROCURORI,JUDECATORI LA UN LOC NU AVETI CE ARE ACEL MACELAR IN CAPUL LUI,TOATA ANCHETA O INVARTE DUPA DEGET,UNDE VA ESTE SCOALA IN CARE V-AM PREGATIT SCOLARIZAREA MA BOILOR