Connect with us
Avocatul Tonel Pop declaratie soc: „Reiese din probe ca Luiza nu a fost ucisa”

Știri

Avocatul Tonel Pop declarație șoc: „Reiese din probe că Luiza nu a fost ucisă”

Avocatul Tonel Pop a făcut astăzi o declarație șoc și anume că Luiza Melencu nu ar fi decedată. El susține că din probe reiese că adolescenta nu a fost ucisă. Familie fetei speră că o vor găsi în viață și, deși Dincă a declarat că a omorât-o, nu au apărut probe care să susțină această teorie.

Avocatul Tonel Pop declarație șoc: „Reiese din probe că Luiza nu a fost ucisă”

Avocatul Pop spune că a văzut mai multe probe și că există foarte multe șanse ca fata să nu fie moartă. „Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal.Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă, a declarat aseară Tonel Pop aseară la Antena 3.

Citește și: Ce a declarat soția lui Gheorghe Dincă în fața procurorilor. Femeia este acuzată că minte

Totodată, avocatul familiei Melencu susține că soția lui Gheorghe Dincă a ascuns și distrus probe. Avocatul este de părere că soția lui Dincă și Luiza Melencu s-ar fi întâlnit.

Avocatul Tonel Pop declaratie soc: „Reiese din probe ca Luiza nu a fost ucisa”

Avocatul Tonel Pop declaratie soc: „Reiese din probe ca Luiza nu a fost ucisa”

„Din declarațiile pe care le-a dat soția lui Dincă la întrebările puse de mine, la un moment dat a făcut niște destăinuiri și avem elemente clare că această femeie a șters, a alterat, a distrus probe. Rămâne de văzut dacă cu intenție, fără intenție, din complicitate sau forțată. Lucrurile acestea s-au întâmplat.

Luând în considerare ce a spus doamna Dincă, e clar că Luiza, dacă s-a acționat asupra ei cu violență, s-a acționat după ce doamna Dincă a plecat de acolo, ceea ce înseamnă că Luiza și doamna Dincă s-au întâlnit”, a declarat astăzi Pop.

Citește și: Detalii care dau fiori. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

Citește și: Ce i-ar fi zis mama Luizei Melencu fetei, înainte ca aceasta să se urce în mașina lui Gheorghe Dincă

 

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top